ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Μένουμε σπίτι και ακολουθούμε πιστά τις συμβουλές των ειδικών

Αναστολή όλων των δραστηριοτήτων του συλλόγου – Απολύμανση όλων των χώρων του προπονητικού κέντρου – Κάλεσμα να σεβαστούμε όλοι τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών

Στην ανακοίνωση ότι διακόπτει προσωρινά κάθε μορφής δραστηριότητα σε όλα τα επίπεδα, προχώρησε η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟΚ 1965, προκειμένου να συμβάλει στην προσπάθεια για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού. Αυτό σημαίνει ότι δεν πραγματοποιούνται οι προπονήσεις του ανδρικού τμήματος, της Κ-17 και της Ακαδημίας ποδοσφαίρου.

Παράλληλα η διοίκηση της ΠΑΕ έκανε γνωστό ότι προχώρησε με δική της πρωτοβουλία της στην απολύμανση όλων των χώρων στο αθλητικό της κέντρο που χρησιμοποιεί στις καθημερινές προπονήσεις, στο γήπεδο του Κρυονερίου και η οποία ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Τέλος η ΠΑΕ με την ανακοίνωση της επισημαίνει τη μεγάλη ανάγκη όλοι μας να σεβαστούν τις οδηγίες όλων των αρμόδιων φορέων, που στόχο έχουν τον περιορισμό της διασποράς του COVID-19, τονίζοντας την ατομική ευθύνη που έχει ο κάθε ένας από εμάς, προκειμένου όλοι μαζί να βγούμε νικητές από αυτή τη πολύ σκληρή δοκιμασία, που πλήττει τον κόσμο, την Ελλάδα μας και την Καβάλα μας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965

«Απολύμανση σε όλους τους χώρους του προπονητικού κέντρου του Κρυονερίου»

«Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 ενημερώνει ότι μετά την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της διοργανώτριας αρχής, SL2/FL, για προληπτικούς λόγους να προχωρήσει  στην αναβολή των αγώνων των αντίστοιχων πρωταθλημάτων Ανδρών και Νέων της Football League, διακόπτει προσωρινά κάθε μορφής δραστηριότητας σε όλα τα επίπεδα. Ειδικότερα σταμάτησαν μέχρι νεωτέρας οι προπονήσεις στις ομάδες Ανδρών και Νέων όπως επίσης και σε όλα τα τμήματα υποδομής που διατηρεί η Ακαδημία ποδοσφαίρου της ομάδας μας.

Παράλληλα η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 ενημερώνει ότι μετά την απόφαση για αναστολή της λειτουργίας και όλων των ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Καβάλας για 15 ημέρες, προχώρησε με πρωτοβουλία της, άμεσα στην απολύμανση όλων των χώρων στο αθλητικό μας κέντρο που χρησιμοποιεί στις καθημερινές προπονήσεις, στο γήπεδο του Κρυονερίου και η οποία ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Τέλος η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 τονίζει ότι, αυτές τις κρίσιμες ώρες, σύσσωμη η ποδοσφαιρική μας «οικογένεια» αντιμετωπίζει με την απαιτούμενη σοβαρότητα και υπευθυνότητα τον κίνδυνο της ραγδαίας έξαρσης του κορονοϊού και τονίζει την μεγάλη ανάγκη να σεβαστούν όλοι τις οδηγίες που εκδίδουν οι αρμόδιοι φορείς, το υπουργείο Υγείας και ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας για τον περιορισμό της διασποράς του COVID-19. Ο κάθε ένας από εμάς, ο κάθε πολίτης της Ελλάδας, πρέπει να δώσει καθημερινά τη δική του μάχη, ώστε όλοι μαζί να καταφέρουμε να βγούμε νικητές από αυτή τη πολύ σκληρή δοκιμασία, την πανδημία που πλήττει όλο τον κόσμο, την Ελλάδα μας, την Καβάλα μας.

Γι’ αυτό μένουμε σπίτι και ακολουθούμε πιστά τις συμβουλές των ειδικών».