Προσφορά ζωής από τους παίκτες της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 [φωτογραφίες]

Αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού τμήματα συμμετείχε στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει η Αντιπεριφέρεια και το Νοσοκομείο Καβάλας στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου

Οι κοινωνικές δράσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΟΚ δεν σταματούν ακόμα και εν μέσω της θύελλας του κορονοϊού. Το «καραβάκι» αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία ότι στέκεται δίπλα στο συνάνθρωπο. Έτσι λοιπόν το πρωί της Παρασκευής (3/4) δύο μέλη της ομάδας, οι Βασίλης Γαβριηλίδης και Γιάννης Καζαντζίδης, συνοδευόμενοι από δύο μέλη του προπονητικού επιτελείου τους Γιώργο Γουνελά και Νίκο Σουμουλίδη, καθώς και τον Διαμαντή Κωνσταντάρα, βρέθηκαν στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου Καβάλας για να συμμετέχουν στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει κάθε εβδομάδα η Αντιπεριφέρεια και το Νοσοκομείο Καβάλας.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965

«Μένουμε σπίτι και με ζεστή καρδιά είμαστε δίπλα στον συνάνθρωπο όποτε μας χρειάζεται δίπλα του»

«H ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 ενημερώνει ότι στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων της λόγω των μεγάλων αναγκών που υπάρχουν, αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού τμήματος βρέθηκε νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής 3 Απριλίου 2020 στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και συμμετείχε στην εθελοντική αιμοδοσία του Νοσοκομείου Καβάλας.

Την αντιπροσωπεία της ομάδας μας αποτελούσαν ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης Γιώργος Γουνελάς, ο προπονητής τερματοφυλάκων Νίκος Σουμουλίδης, ο εκ των υπευθύνων των γραφείων της ομάδας, Διαμαντής Κωνσταντάρας και οι ποδοσφαιριστές Βασίλης Γαβριηλίδης και Γιάννης Καζαντζίδης.

Με την πρωτοβουλία αυτή, η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 στέλνει το δικό της μήνυμα, ότι το αίμα μπορεί να δώσει ζωή σε κάποιον που δεν μπορεί να δημιουργήσει αίμα μέσα σε περιορισμένη διάρκεια. Είναι ηθικό καθήκον μας να βοηθάμε όσους έχουν ανάγκη. Μπορεί να χρειάζεστε αίμα σε οποιαδήποτε στιγμή λόγω κάποιας ατυχούς ή ιατρικής κατάστασης, πολύ περισσότερο τώρα που ολόκληρος ο κόσμος δοκιμάζεται από την σκληρή πανδημία του κορονοϊού.

Μένουμε σπίτι και με ζεστή καρδιά είμαστε δίπλα στον συνάνθρωπο όποτε μας χρειάζεται δίπλα του».