Ο Γκρεγκ Μουρ θυμάται ιστορίες από την Καβάλα: Ο Μάκης Ψωμιάδης και το «μυθικό» πριμ με τον ΠΑΟ

«Έζησα πολλά πράγματα για πρώτη φορά που δεν είχα βιώσει»: Ο Αυστραλός αμυντικός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή "In Conversation" και θυμήθηκε ιστορίες -πολλές εκ των οποίων άγνωστες- από εκείνη την εποχή

Ο Γκρεγκ Μουρ αποκάλυψε όσα έζησε στην Καβάλα την εποχή που ήταν πρόεδρος ο Μάκης Ψωμιάδης, καταστάσεις οι οποίες, όπως αναφέρει, ήταν πρωτόγνωρες για εκείνον.

Ο Αυστραλός αμυντικός, σήμερα 44 ετών, πήγε στην Καβάλα το 2010, μετά από εισήγηση του συμπαίκτη του Ζέλικο Κάλατς στον τότε πρόεδρο, Μάκη Ψωμιάδη. Ο Μουρ έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “In Conversation” η οποία βγήκε στον αέρα το Σάββατο 4 Απριλίου 2020 και θυμήθηκε πολλές ιστορίες από εκείνη την εποχή.

«Έζησα πολλά πράγματα για πρώτη φορά που δεν είχα βιώσει. Τον πρόεδρο να μπαίνει, να καπνίζει ένα πούρο και να γράφει ένα μπόνους 100.000 ευρώ αν νικήσουμε τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας. Κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι (σημ.: 2-0) και στο πούλμαν της επιστροφής όλα τα παιδιά ήταν στο πίσω μέρος και μοίραζαν τα χρήματα. Όταν ήρθαν σε μένα, είπα όχι, όχι, όχι, έχω συμβόλαιο, δεν θέλω πριμ. Δύο εβδομάδες αργότερα φέραμε ένα κακό αποτέλεσμα και ο πρόεδρος ήθελε τα χρήματα πίσω. [Γέλια] Γι ‘αυτό και δεν πήρα τα χρήματα», αναφέρει μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του ο πρώην ποδοσφαιριστής.

*Πηγή: fosonline.gr