Ο ΑΟΚ αποχαιρετά τον Παναγιώτη Λεμονίδη

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟΚ με την οποία εκφράζει τη θλίψη της για το θάνατο του 81χρονου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας

Τη βαθύτατη θλίψη της για το θάνατο του Παναγιώτη Λεμονίδη εκφράζει, με ανακοίνωση της, η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που πέθανε σε ηλικία 81 ετών ήταν ιδιαίτερα αγαπητός τόσο στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας όσο και στην κοινωνία και στην αγορά της Καβάλας. Διατηρούσε επί πολλά χρόνια κατάστημα πώλησης παπουτσιών το οποίο πλέον λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του υιού του Βασίλη Λεμονίδη, προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της ΠΑΕ ΑΟΚ 1965

«Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία και στον φίλαθλο κόσμο»

«Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 και σύσσωμη η ποδοσφαιρική της οικογένεια, εκφράζουν την βαθύτατη  θλίψη τους, για τον θάνατο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Παναγιώτη Λεμονίδη που έφυγε από τη ζωή. σε ηλικία 81 ετών.

Ο Παναγιώτης Λεμονίδης που ξεχώρισε για το ήθος του και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία μας και στον φίλαθλο κόσμο, έκανε σπουδαία καριέρα ως ποδοσφαιριστής και ήρθε στην Καβάλα το 1969 για να αγωνιστεί με την φανέλα του ΑΟΚ ο οποίος εκείνη την ποδοσφαιρική περίοδο ανέβηκε στην Α’ Εθνική κατηγορία ενώ ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα το 1974. Έκτοτε ο Παναγιώτης Λεμονιδης λειτούργησε κατάστημα πώλησης υποδημάτων στο κέντρο της Καβάλας, το οποίο τα τελευταία χρόνια «πέρασε» στον γιο του Βασίλη, πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας.

Παράλληλα θα θέλαμε να εκφράσουμε και τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει τον αγαπημένο μας Παναγιώτη Λεμονίδη».