Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΠΑΕ ΑΟΚ 1965: Λίφτινγκ στο βοηθητικό γήπεδο [φωτογραφίες]

Εργασίες καθαρισμού μέσα και γύρο από τον αγωνιστικό χώρο καθώς και εργασίες συντήρησης στις εγκαταστάσεις στο Περιγιάλι

Μπορεί εδώ και 2,5 μήνες να έχει μπει «λουκέτο» σε όλες τις δραστηριότητες της λόγω του κορονοϊού, ωστόσο στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΑΟΚ προσπαθούν να διατηρούν τις εγκαταστάσεις τους σε όσο το δυνατόν υψηλότερο επίπεδο και έτοιμες να υποδεχτούν τα παιδιά, όποτε αυτό αποφασιστεί από τους αρμόδιους. Έτσι λοιπόν παράγοντες της προχώρησαν σε καθαρισμό του χώρου και σε εργασίες συντήρησης του γηπέδου.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΟΚ

«Ως γνωστόν η Ακαδημία μας – εναρμονισμένη πλήρως στις οδηγίες των αρμόδιων οργάνων – είναι κλειστή από την Τρίτη 10 Μαρτίου. Παρακολουθεί όλες τις ανακοινώσεις από το Υπουργείο Πολιτισμού – Αθλητισμού και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με ιδιαίτερη προσοχή και αίσθημα ευθύνης ενημερώνοντας παράλληλα αθλητές – γονείς και όσους εμπλέκονται με τον ευαίσθητο τομέα της άθλησης στις μικρές – νεανικές ηλικίες.

Αυτή η δυόμισι μηνών απραξία – λόγω του Κορονοϊού – δεν μας σταμάτησε ποτέ όσον αφορά τις εργασίες που πραγματοποιούμε στους χώρους του βοηθητικού γηπέδου της Ακαδημίας στο Περιγιάλι. Ενόψει μάλιστα της καλοκαιρινής περιόδου και πριν την λήξη της φετινής χρονιάς προχωρήσαμε στον καθαρισμό χόρτων πέριξ του γηπέδου, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Παράλληλα υπήρξε ριζική επέμβαση (βάψιμο) σε εστίες – κάγκελα και μια γενικότερη επιμέλεια του χώρου.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 θα ενημερώσει εκ νέου γονείς και αθλητές τις επόμενες ημέρες και πριν το πέρας της σαιζόν, για το τι μέλλει γενέσθαι σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες που μας έρχονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες».