ΕΠΣ Καβάλας: Στο πλευρό των σωματείων για την προεγγραφή στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ

Οι παράγοντες που θέλουν να πάρουν πληροφορίες για το πώς θα υποβάλλουν την ηλεκτρονική αίτηση τους στη σχετική πλατφόρμα θα μπορούν να το κάνουν αφού κλείσουν ραντεβού μέσω τηλεφώνου

Μέτα το τέλος της πρώτης προθεσμίας (5/6) για την προεγγραφή στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, απομένει η ολοκλήρωση της διαδικασίας μέχρι τις 30/6/2020, ημερομηνία κατά την οποία τα σωματεία πρέπει να υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά που ζητούνται στη ψηφιακή πλατφόρμα.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, θέλοντας να  βοηθήσει τα σωματεία της δύναμής της σε αυτήν την προσπάθεια, παρέχει οποιαδήποτε πληροφορία, εξυπηρέτηση και βοήθεια επί της διαδικασίας. Τα ενδιαφερόμενα σωματεία και οι παράγοντες αυτών μπορούν, κατόπιν ραντεβού μέσω τηλεφώνου, να προσέρχονται στα γραφεία της Ένωσης, ώστε να τους παρέχονται όποιες πληροφορίες μπορούν να δοθούν για την ορθή συμπλήρωση της αίτησης και την ολοκλήρωση αυτής.

Υπενθυμίζεται ότι, η πλατφόρμα είναι δυναμική και τα σωματεία θα μπορούν να εγγράφονται σε αυτήν και μετά τις 30 Ιουνίου.