Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Καβάλας Δήμου Παγγαίου: Ένα τριήμερο γεμάτο… θάλασσα και εμπειρίες [φωτογραφίες]

16 μαθητές ιστιοπλοΐας του Ομίλου, μαζί με τον εκπαιδευτή τους, Λευτέρη Τζούμα, πραγματοποίησαν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος εκπαιδευτικό ταξίδι στη Θάσο, γυρίζοντας γεμάτοι ναυτικές γνώσεις και... καθαρό μυαλό

Η ιστιοπλοΐα είναι παντός καιρού και πλέει κόντρα σε κάθε συγκυρία, συνδυάζοντας αθλητισμό, διακοπές την πρόσβαση σε κάθε παραλιακή γωνιά της χώρας. Και η απόδειξη περιγράφεται παρακάτω…

Οι μαθητές ιστιοπλοΐας του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Καβάλας του Δήμου Παγγαίου το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος πραγματοποίησαν εκπαιδευτικό ταξίδι στη Θάσο και οι 16 ιστιοπλόοι γύρισαν ενθουσιασμένοι με πολλές εμπειρίες στις αποσκευές τους, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το επόμενο ταξίδι, αυτήν τη φορά στο νησί της Σαμοθράκης.

Ο εκπαιδευτής του Ομίλου, Λευτέρης Τζούμας ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες για την άψογη συνεργασία και παράλληλα αισθάνεται περήφανος για τη ναυτική τους εξέλιξη.

Και επειδή η ιστιοπλοΐα δεν είναι μόνον άσκηση του σώματος και του νου, οι συμμετέχοντες στο ταξίδι αποζημιώθηκαν με βουτιές σε κρυφές γωνιές της Θάσου οι οποίες είναι προσβάσιμες μόνον από τη θάλασσα, ένα από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των διακοπών με ιστιοπλοϊκό.

Σημειώνεται ότι οι έγραφες για τα νέα τμήματα συνεχίζονται. Πληροφορίες στο τηλέφωνο του εκπαιδευτή, Λευτέρη Τζούμα: 6972 721533.