Καβάλα BC: Με Πενταζίδη προπονητή και Παγκαλίδη βοηθό

Έκλεισε ο κύκλος της 12ετους συνεργασίας της ομάδας με τον Σπύρο Κάτσικα

Με τον ίδιο προπονητή αλλά με νέο βοηθό θα παρουσιαστεί στο πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου η Ένωση Καλαθοσφαίρισης της Καβάλας.

Ο Νίκος Πενταζίδης, το έργο του οποίου πέρσι κρίθηκε ως απόλυτα επιτυχημένο, θα συνεχίσει στον πάγκο του συλλόγου, όμως βοηθός του δεν θα είναι ο Σπύρος Κάτσικας, που αποχωρήσει από την Ένωση μετά από 12 χρόνια. Τη θέση του assistant coach θα καταλάβει ένα ακόμα παιδί του συλλόγου που τα τελευταία χρόνια κάνει εξαιρετικά δουλειά στα τμήματα υποδομής των κοριτσιών, ο Γιώργος Παγκαλίδης.

Κατά τα άλλα Γενικός Αρχηγός παραμένει ο Φώτης Σαχαρίδης, ενώ για ακόμα μια φορά συνεχίζει στο πόστο του ο Αντώνης Κρήτος ως φροντιστής!

Σύμφωνα με τον πρόεδρος της Ένωσης Βαγγέλη Παππά πρώτη προτεραιότητα της ομάδας θα είναι η ανάδειξη του Καβαλιώτικου στοιχείου που μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Ο κ. Παππάς παράλληλα ευχαρίστησε, με ανακοίνωση του, τον Σπύρο Κάτσικα για την προσφορά του στην ομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην, πλέον, βοηθός προπονητής της Ένωσης με δήλωση του έκανε γνωστό το τέλος της συνεργασίας του μαζί της. Συγκεκριμένα τόνισε ότι «ένας κύκλος δώδεκα ετών ως προπονητής στην Kavala BC κλείνει. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου αυτά τα χρόνια όπως και τον κ. Παππά, κ. Παπακωσταντίνου που με εμπιστεύθηκαν και πίστεψαν σε εμένα. Εύχομαι στην ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Α2».