Επιτροπές ΕΠΣ Καβάλας: Η ισχύς εν τη «ΕΝΩΣΗ» και το μεγάλο «ευχαριστώ»

Το ενωτικό μήνυμα του Σταύρου Μάνταλου, του Δημήτρη Κωνσταντάρα και του Βασίλη Καραβασίλη «ώστε να ξαναδούμε τον Καβαλιώτη διαιτητή όσο πιο ψηλά γίνεται»

Ανακοινώθηκε η σύνθεση των Επιτροπών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Καβάλας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, με τη βασικότερη αλλαγή να είναι αυτή στη θέση του «αρχιδιαιτητή», ήτοι του προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας, όπου τη θέση του Βασίλη Κυριακούδη αναλαμβάνει ο πρώην διεθνής διαιτητής, Σταύρος Μάνταλος (διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ).

Με ένα λιτό, αλλά ενωτικό μήνυμα τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας Σταύρος Μάνταλος, Δημήτρης Κωνσταντάρας και Βασίλης Καραβασίλης δηλώνουν την επόμενη μέρα τις προθέσεις τους, ότι «θέλουμε όλοι οι φορείς του αθλητισμού της πόλης μας να αγκαλιάσουν τη νέα αυτή προσπάθεια. Είμαστε ανοιχτοί δε σε κάθε είδους πρόταση για συνεργασία και βελτίωση του χώρου αυτού. Είναι εποχή δύσκολη αλλά, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε».

Παράλληλα, ένεκα της ημέρας, εύχονται «σε όλα τα παιδιά που ξεκινούν από σήμερα τις πανελλήνιες εξετάσεις να έχουν ηρεμία και ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ».

Το μήνυμα των Σταύρου Μάνταλου, Δημήτρη Κωνσταντάρα και Βασίλη Καραβασίλη

Σταύρος Μάνταλος
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας για την εκτίμηση και την επιλογή μου ως επικεφαλής Διαιτησίας για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Τόσο η εμπειρία όσο και ο ενθουσιασμός, αλλά και η όρεξη της νέα σύνθεσης της επιτροπής διαιτησίας δημιουργεί νέες προσδοκίες για δουλεία με το έμψυχο υλικό για να βελτιώσουμε, όλοι μαζί, την εικόνα του Καβαλιώτη Διαιτητή».

Δημήτρης Κωνσταντάρας
«Χαιρετίζω την είσοδό μου στην επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Καβάλας για το 2020-2021 δηλώνοντας ότι με την εμπειρία που απέκτησα με τις συμμετοχές μου στις επιτροπές διαιτησίας και τη διάθεσή μου ένα καλύτερο διαιτητικό μέλλον θα συμβάλω έτσι ώστε να ξαναδούμε τον Καβαλιώτη διαιτητή όσο πιο ψηλά γίνεται. Το κύρος, η προσωπικότητα και η δημιουργικότητα των συμμετεχόντων στην παρούσα επιτροπή προσδίδει εμπιστοσύνη και πιστεύω να ξανακάνουμε τον Καβαλιώτη διαιτητή να ξανανιώσει ότι ανήκει σε μία μεγάλη οικογένεια, τη Διαιτησία Ποδοσφαίρου Καβάλας».

Βασίλης Καραβασίλης
«Μετά από αρκετά χρονιά ως εν ενέργεια διαιτητής σε εθνικά και σε τοπικά πρωταθλήματα με μεγάλη μου χαρά θα προσπαθήσω να υπηρετήσω τον χώρο της διαιτησίας και από αυτόν τον εξαιρετικά δύσκολο και δημιουργικό ρόλο γεμίζοντας με ευθύνη για το αύριο».