Το «αντίο» του Γιώργου Γουνελά στον ΑΟΚ

Ο μέχρι πρότινος γυμναστής της Καβάλας ευχαριστεί όλους όσους συνεργάστηκε στο «καραβάκι» και εκφράζει την περηφάνια του γι’ αυτά που έγιναν στα 6 χρόνια που βρέθηκε στην ομάδα

Ο κύκλος του Γιώργου Γουνελά στον ΑΟΚ έκλεισε και ο νεαρός γυμναστής με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb ευχαριστεί όλους όσους συνεργάστηκε σ’ αυτά τα 6 χρόνια που βρέθηκε στην ομάδα (για κάποιο διάστημα μάλιστα και ως πρώτος προπονητής), εκφράζει την υπερηφάνεια του γι’ αυτά που πέτυχε ο σύλλογος και επισημαίνει ότι θα παραμείνει δίπλα του ως φίλαθλος.

Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής: «Μετά από 6 συναπτά έτη (με ένα μικρό διάλειμμα) προσφοράς στο σύλλογο ήρθε η στιγμή να κλείσει ο κύκλος. Κάθε χρονιά ήταν μια νέα εμπειρία. Νιώθω ευλογημένος για κάθε νέα συνεργασία. Οφείλω να ευχαριστήσω όλες τις διοικήσεις για την εμπιστοσύνη, προπονητές, συνεργάτες, ιατρικά επιτελεία, φροντιστές και ποδοσφαιριστές για την συνεργασία και για αυτά που κέρδισα δίπλα τους. Μόνο περήφανος μπορώ να νιώθω για όλα αυτά που κάναμε όλα αυτά τα χρόνια. Προσωπικά έδωσα το 110% των δυνατοτήτων μου από όποιο ή όποια πόστα μου ζητήθηκε. Γεμάτος πλέον από εμπειρίες και στιγμές το μόνο σίγουρο είναι ότι έκανα φίλους και ότι θα είμαι δίπλα στην ομάδα ως φίλαθλος».