Ο Αγγελίδης στον ΑΟΚ, ο Καραμπιμπέρης στον Αμυγδαλεώνα

Η πρόταση της Καβάλας στον 35χρονο τεχνικό έφερε αλλαγές στον πάγκο του συλλόγου της Α’ ΕΠΣΚ

Με το Νίκο Καραμπιμπέρη στον πάγκο της θα πορευτεί τελικά στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΚ η ομάδα της Δόξας Αμυγδαλεώνα. Ο σύλλογος είχε ανακοινώσει στις αρχές Ιουνίου τη συμφωνία της με τον Γιώργο Αγγελίδη, ωστόσο ο σχεδιασμός άλλαξε από τη στιγμή που ο 35χρονος τεχνικός δέχτηκε πρόταση συνεργασίας από τον ΑΟΚ.

«Όταν δίνεται η ευκαιρία σε νέα παιδιά να αποδείξουν την αξία τους…»

Μπροστά στη νέα, καθ’ όλα τιμητική αυτή εξέλιξη για τον προπονητή, ο σύλλογος όχι μόνο δεν πρόβαλε κάποια αντίθεση, αλλά με ανακοίνωση του ευχήθηκε το καλύτερο για τον ίδιο αλλά και τον ΑΟΚ. Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

«Η διοίκηση της Δόξας Αμυγδαλεώνα κλήθηκε να αντιμετωπίσει μια εντελώς απροσδόκητη εξέλιξη, κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Γιώργος Αγγελίδης, ο προπονητής που συμφώνησε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας, μόλις πριν από δυο εβδομάδες, δέχτηκε μια ιδιαιτέρως τιμητική πρόταση συνεργασίας από τον ΑΟΚ.

Το ποδόσφαιρο και δη το ερασιτεχνικό, κρύβει πολλές φορές και τέτοιου είδους εκπλήξεις.

Στην προκειμένη περίπτωση, ευχάριστες.

Κανένας παράγοντας, κανένα συμβόλαιο και ο οποιοσδήποτε ηθικός φραγμός, δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα όνειρα ενός νέου παιδιού.

Ο Γιώργος, γι’ αυτό άλλωστε και τον επιλέξαμε, είναι μια από τις μεγάλες ελπίδες του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου.

Σοβαρός, μετρημένος, απόλυτα προσηλωμένος στο στόχο του, είναι βέβαιο ότι θα ανταποκριθεί με επάρκεια στο νέο του ρόλο.

Η οικογένεια της Δόξας εύχεται τόσο στον Γιώργο, όσο και στον ΑΟΚ, η φημολογούμενη επιστροφή του οποίου σε μεγαλύτερη κατηγορία μας γεμίζει όλους με ικανοποίηση και υπερηφάνεια, να εκπροσωπήσουν επάξια την πόλη και την περιφερειακή μας ενότητα στο νέο πρωτάθλημα.

Όταν δίνεται η ευκαιρία σε νέα παιδιά να αποδείξουν την αξία τους, τότε η αναβάθμιση του δημοφιλέστερου σπορ στην πατρίδα μας μπορεί να θεωρείται δεδομένη…»!

«Καλώς ήρθε στην οικογένεια της Δόξας Νίκο»

Ταυτόχρονα με την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας με τον Γιώργο Αγγελίδη, η Δόξα Αμυγδαλεώνα ανακοίνωσε το νέο της προπονητή  που είναι ο Νίκος Καραμπιμπέρης. Αναλυτικά;

«Η Δόξα Αμυγδαλεώνα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή, Νίκο Καραμπιμπέρη.

Ο Καβαλιώτης τεχνικός εργάστηκε στον ΑΟΚ και τη Βέροια στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ, ενώ είχε την τεχνική καθοδήγηση του Ορφέα Ελευθερούπολης στη Γ’ εθνική, της ΑΕ Πιερέων στη Δ’ εθνική και της Νέας Περάμου, του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος, του Αστέρα Φωλιάς και του Φρίξου Πλατανοτόπου στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΚ.

Νίκο, καλώς ήρθες στην οικογένεια της Δόξας»!