ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Ανακοίνωσε τον Αγγελίδη, ευχαρίστησε τον Αμυγδαλεώνα

Επιστρέφει στο «καραβάκι» ένα δικό του παιδί, αυτή τη φορά στο πλευρό του Παύλου Δερμιτζάκη ως βοηθός προπονητή

Η είδηση που έγινε γνωστή από την ανακοίνωση της Δόξας Αμυγδαλεώνα, επιβεβαιώθηκε και από την πλευρά του ΑΟΚ. Ο Γιώργος Αγγελίδης δεν θα βρεθεί στον πάγκο της Δόξας στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΚ, όπως αρχικά είχε συμφωνήσει αλλά στον ΑΟ Καβάλας στο πλευρό του Παύλου Δερμιτζάκη.

Στην ανακοίνωση του ΑΟΚ τονίζεται το ήθος, η εργατικότητα και η σεμνότητα του νέου μέλους της οικογένειας της ομάδας, το οποίο έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της. Επίσης η διοίκηση της ΠΑΕ ευχαριστεί για τη συνεργασία τη Δόξα Αμυγδαλεώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟΚ αναφέρει σχετικά: «Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Αγγελίδη, ως άμεσο συνεργάτη του προπονητή μας Παύλου Δερμιτζάκη, στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας.

Ο Γιώργος Αγγελίδης απόφοιτος Γυμναστικής Ακαδημίας με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, κάτοχος διπλώματος UEFA A’, που φόρεσε και τίμησε την φανέλα του ΑΟΚ με καταγωγή από την Καβάλα, ξεχωρίζει για τις γνώσεις, το ήθος, την εργατικότητα και την σεμνότητα του, χαρακτηριστικά τα οποία κοσμούν το Kαβαλιώτικο ποδόσφαιρο και την κοινωνία μας και συγκροτούν έναν ακέραιο χαρακτήρα.

Παράλληλα η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 θεωρεί υποχρέωση της δημόσια; να ευχαριστήσει το διοικητικό συμβούλιο της Δόξας Αμυγδαλεώνα για την διάθεση που επέδειξε στην παραχώρηση του Γιώργου Αγγελίδη ο οποίος αρχικά είχε συμφωνήσει με τον σύλλογο, ως προπονητής της. Πρόκειται για ιδιαίτερα σημαντικές πρωτοβουλίες οι οποίες συμβάλλουν με τρόπο αποτελεσματικό ακόμη περισσότερο στον αλληλοσεβασμό μεταξύ των ομάδων και κυρίως στην ωριμότητα για ακόμη καλύτερες συνεργασίες».