ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Επένδυση για το μέλλον με Γιάννη Μαλανδρή

Η διοίκηση ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του 17χρονου ποδοσφαιριστή από την Αναγέννηση Λιμεναρίων – Ευχαριστίες προς την ομάδα της Θάσου για τη συνεργασία καθώς και στον Τάσο Τσαπανίδη

Η προσπάθεια για ανάδειξη των ντόπιων ταλέντων, αλλά και η σύσφιξη των σχέσεων με τα τοπικά ερασιτεχνικά σωματεία, συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό στην ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965. Στο πλαίσιο αυτό το «καραβάκι» ανακοίνωση την απόκτηση του 17χρονου Γιάννη Μαλανδρή από την Αναγέννηση Λιμεναρίων, ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ μαζί με τον πρόεδρο του σωματείου της Θάσου Κώστα Βερζαμάνη. Ο ΑΟΚ εντάσσει στις τάξεις του έναν ταλαντούχο και πολλά υποσχόμενο ποδοσφαιριστή, αναλαμβάνοντας παράλληλα και τις όποιες ευθύνες απορρέουν από το γεγονός ότι πρόκειται για έναν μαθητή Λυκείου. Στην ανακοίνωση ο ΑΟΚ ευχαρίστησε τη διοίκηση της Αναγέννησης για τη συνεργασία, την οικογένεια του νεαρού ποδοσφαιριστή καθώς και τον προπονητή του συλλόγου (και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΑΟΚ) Τάσο Τσαπανίδη.

«Συνεχίζουμε να εμπλουτίζουμε το ρόστερ μας με ταλέντα από το Νομό Καβάλας»

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟΚ αναφέρει σχετικά: «Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 συνεχίζοντας να επενδύει στο μέλλον με νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, ανακοινώνει την απόκτηση του 17χρονου ποδοσφαιριστή Ιωάννη Μαλανδρή, ενός πολύ σπουδαίου ταλέντου, από την Αναγέννηση Λιμεναρίων.

Η απόκτηση του Ιωάννη Μαλανδρή αποτελεί τη συνέχεια της προσπάθεια μας, των τελευταίων ετών για τον εμπλουτισμό του έμψυχου δυναμικού μας, με ταλαντούχους παίκτες από το νομό Καβάλας και την ευρύτερη περιοχή μας, με στόχο την αξιοποίηση και την ανάδειξης τους. Το πνεύμα της λειτουργίας μας στην κατεύθυνση αυτή είναι αδιαπραγμάτευτο και στηρίζεται αφενός στη δική μας διάθεση, στο πάθος που διακρίνει τον προπονητή μας Παύλο Δερμιτζάκη και βέβαια στην τεράστια ανταπόκριση που δείχνουν σε κάθε μας ενέργεια οι ερασιτεχνικοί σύλλογοι γενικότερα και ειδικότερα του νομού Καβάλας, κάτι το οποίο έγινε και με την Αναγέννηση Λιμεναρίων.

Η απόκτηση του είναι βέβαιο ότι μας πλημμυρίζει με ακόμη μεγαλύτερες ευθύνες αφού ο 17χρονος Ιωάννης Μαλανδρής είναι μαθητής Λυκείου και η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 αναλαμβάνει όλο το βάρος των σπουδών του κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Καβάλα.

Τέλος η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 θεωρεί υποχρέωση της δημόσια να ευχαριστήσει, τη διοίκηση της Αναγέννηση Λιμεναρίων και τον πρόεδρο της Κωνσταντίνο Βερζαμάνη, την οικογένεια του ποδοσφαιριστή, και τον ίδιο φυσικά, καθώς και τον προπονητή Τάσο Τσαπανίδη, για την απόλυτη εμπιστοσύνη που έδειξαν σε όλους εμάς, για την μετακίνηση του ποδοσφαιριστή».