Πάνθηρες Καβάλας: Ευχαριστεί τον καλό φίλο κόουτς Κώστα Δώδο

Ανακοίνωση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Α2 Εθνική με ευχαριστίες για τη συνεργασία

Με νέο προπονητή θα κάνει την παρθενική εμφάνιση της στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας στο μπάσκετ η γυναικεία ομάδα των Πανθήρων. Αυτό γιατί ο Κώστας Δώδος, που συνέβαλε τα μέγιστα για να γίνει το πολυπόθητο άλμα του συλλόγου δεν θα συνεχίσει στον πάγκο και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η διοίκηση των Πανθήρων εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τον ευχαριστεί για τη συνεργασία και τονίζει ότι θα είναι πάντα ένας καλός φίλος και συνεργάτης.

Η ανακοίνωση των Πανθήρων αναφέρει σχετικά: «Ο κόουτς Κώστας Δώδος, το περσινό καλοκαίρι σε μια μεταβατική περίοδο για τον σύλλογο μας και με πραγματικά πρακτικά εμπόδια στην οργάνωση της προπονητικής δουλειάς, ήρθε από τις Σέρρες και ανέλαβε την γυναικεία ομάδα των Πανθήρων.

Την ανέδειξε πρωταθλήτρια ΕΚΑΣΑΜΑΘ, αήττητη  και έτοιμη για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Ταυτόχρονα είχαμε άριστη συνεργασία για όλα τα ζητήματα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να είναι ο προπονητής μας και την νέα σεζόν, θα είναι πάντα ένας καλός φίλος και συνεργάτης. Τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την προσφορά του και ευχόμαστε «ό,τι καλύτερο» για αυτόν και την οικογένεια του».