Energean Kavala BC: Δεύτερο «μπαμ» με Βασίλη Πάτρα

Ο 25χρονος πάουερ φόργουορντ, μετά από 5 χρόνια στον ΠΑΣ Γιάννινα αποδέχτηκε την πρόταση της Καβάλας για να αγωνιστεί στην Α2 Εθνική

Η μια σημαντική μεταγραφή διαδέχεται την άλλη στην ομάδα μπάσκετ της Καβάλας. Έτσι λοιπόν μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Φίλιππου Βακουφτσή το συγκρότημα του Νίκου Πενταζίδη επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Βασίλη Πάτρα, με τον οποίο θα δυναμώσει σημαντικά μέσα στη ρακέτα.

Ο 25χρονος πάουερ φόργουορντ ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της εξαιρετικής πορείας του ΠΑΣ Γιάννινα στον Βόρειο Όμιλο της Β’ Εθνικής, έχοντας 13,3 πόντους μ.ο. και 14 τρίποντα στους 20 αγώνες που αγωνίστηκε με την ομάδα της Ηπείρου, της οποίας φόρεσε τη φανέλα για 5 συνεχόμενα χρόνια, από τις τοπικές κατηγορίες έως την Α2 Εθνική. Όπως είναι γνωστό όμως ο σύλλογος διαλύθηκε, μετά το διοικητικό αδιέξοδο που δημιουργήθηκε, και έτσι ο δυναμικός αθλητής αποδέχτηκε την πρόταση της Καβάλας για να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών.

Η ανακοίνωση της ομάδας μπάσκετ της Καβάλας αναφέρει σχετικά: «H Energean Kavala BC ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Βασίλη Πάτρα. Ο Βασίλης γεννήθηκε στις 22-3-1995 στα Τρίκαλα έχει ύψος 2.02 και αγωνίζεται στη θέση του power –forward (4-5). Τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννενα! Βασίλη καλώς ήρθες στην οικογένεια της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας»!