Παναγιώτης Παπάζογλου: Ηθικοί αυτουργοί οι νυν, εκμεταλλευτές οι πρώην

Ο πρόεδρος του Ποσειδώνα σχολιάζει την κατάσταση στην ΕΠΣ Καβάλας με άξονα την διαμάχη της νυν με την πρώην διοίκηση και την ψήφο του συλλόγου στις εκλογές, που αποδείχτηκε και η πιο κρίσιμη

Μια μακροσκελή και ιδιαίτερη ανάρτηση στη σελίδα του συλλόγου στο fb, που αφορά την εικόνα του τοπικού ποδοσφαίρου μετά και τα όλα όσα έγιναν στην πρόσφατη ΓΣ της ΕΠΣΚ, αλλά και την δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης με την ψήφο της ομάδας στις εκλογές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Καβάλας, η οποία όπως φαίνεται έκρινε και το τελικό αποτέλεσμα, έκανε ο πρόεδρος του Ποσειδώνα. Ο Παναγιώτης Παπάζογλου, ρίχνει τα «βέλη» του τόσο στη νυν διοίκηση της ΕΠΣΚ χαρακτηρίζοντας τους ως αυτουργούς της όλης κατάστασης που περνάει ο σύλλογος, όσο και στην πρώην διοίκηση αποκαλώντας τους εκμεταλλευτές.

Και για τους δύο όμως αναφέρει ότι έχουν κουράσει τους παράγοντες των σωματείων, προσπαθώντας να κατηγορήσουν ο ένας τον άλλον, τους καλεί να αφήσουν τα φαντάσματα του παρελθόντος και να διοικήσουν την Ένωση όσο καλύτερα μπορούν, μέχρι και της εκλογές του επόμενου καλοκαιριού οπότε και τα σωματεία θα κληθούν να αποφασίσουν ποιος θα είναι στη διοίκηση της ΕΠΣΚ

Η ανάρτηση αναφέρει τα εξής:

Σκέφτηκα να αποχωρήσω

«Το βράδυ της Πέμπτης 8/7 έλαβε χώρα η συνέλευση του Ποσειδώνα. Τα νέα είναι ευχάριστα μιας και έχουμε νέες συμμετοχές στο διοικητικό κομμάτι και το μέλλον της ομάδας φαίνεται ελπιδοφόρο. Σ’ αυτούς τους περίεργους και αβέβαιους καιρούς πολλά νέα παιδιά του Ποσειδώνα αποφάσισαν να συμμετέχουν στην διαχείριση της ομάδας σε διοικητικό επίπεδο κι αυτό είναι πολύ ευχάριστο και δίνει δύναμη και όρεξη και σε μας τους παλιότερους να συνεχίσουμε δυναμικά. Το πολύ καλό κλίμα στις τάξεις του Ποσειδώνα όλα αυτά τα χρόνια, βοήθησε σ’ αυτή τη κατεύθυνση.

Μετά από πολύ σκέψη και ειδικότερα μετά τα γεγονότα της ετήσιας συνέλευσης της ΕΠΣ Καβάλας, βρέθηκα στα πρόθυρα να αποσυρθώ από την προεδρία του Ποσειδώνα Καβάλας αλλά και από το ποδόσφαιρο γενικότερα. Οι μόνοι λόγοι που λυπόμουν για την απόφασή μου αυτή ήταν πρώτα απ’ όλα οι φίλοι συνεργάτες μου στον Ποσειδώνα (οι οποίοι με μετέπεισαν), οι φίλοι ποδοσφαιριστές μας, οι φίλαθλοι που μας ακολούθησαν παντού και αγάπησαν την ομάδα και οι χορηγοί που μας στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια με το υστέρημά τους. Τους ευχαριστώ όλους!

Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια αγώνα ένιωσα την ανάγκη να αποχωρήσω από έναν χώρο που τελικά εκπροσωπείται από κάποιους ανθρώπους που δυστυχώς έχουν άλλες προτεραιότητες και όχι το ποδόσφαιρο. Οι άνθρωποι που διοικούσαν όταν ξεκινήσαμε μαλώσανε και χωρίστηκαν και άρχισαν να αλληλοκατηγορούνται και μετά ξαναχωρίστικαν και κατηγορούσαν οι μεν τους δε και ξανά και ξανά, και προσπαθούσαν να πείσουν για το πόσο κακοί και κλέφτες και καταχραστές είναι οι άλλοι και αυτή η ιστορία ξανά και ξανά. Ανάμεσα τους εμείς οι παράγοντες που πληρώνουμε συνεχώς για τις ομάδες και το καλό του ποδοσφαίρου… Μάταια!!

Η Υπόθεση του Ποσειδώνα

Με την ετήσια γενική συνέλευση ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Παγωμένοι οι παράγοντες παρακολούθησαν σφοδρές διαμάχες, κατηγορίες και απειλές σε πολύ υψηλούς τόνους και όλα αυτά από τους ίδιους ανθρώπους που πριν κάποιο καιρό μαζί διοικούσαν την ΕΠΣ Καβάλας. Ευτυχώς μετά από όλα αυτά πήρε το λόγο ένας Κύριος ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα και ηρέμησε τα πνεύματα με τα λόγια του που ουσιαστικά ζήτησε από τους εμπλεκόμενους να σταματήσουν να μας υποτιμούν. Ήταν η στιγμή που κατάλαβα γιατί το σωματείο του ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα είναι από τα πιο υγιή που συναντήσαμε στα γήπεδα της Καβάλας .

Θα σταθώ μόνο σε ένα γεγονός που με αφορά άμεσα και αυτό είναι η υπόθεση που διαμόρφωσε τις προηγούμενες εκλογές της ΕΠΣ Καβάλας. Στην υπόθεση αυτή υπάρχουν οι ηθικοί αυτουργοί, και αυτοί είναι η τωρινή διοίκηση, οι εκμεταλλευτές που είναι η προηγούμενη διοίκηση αλλά και όλοι όσοι ήταν στην ΕΠΣΚαβάλας εκείνη την εποχή οι οποίοι ενεπλάκησαν στην υπόθεση με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Όταν λοιπόν στις εκλογές του 2017 οι ηθικοί αυτουργοί έπεισαν τον τότε γραμματέα της ομάδας μας να τους ψηφίσει και ο ίδιος έκανε το λάθος να αποφασίσει μόνος του για όλη την ομάδα, εμείς βρεθήκαμε στις εκλογές για να σταματήσουμε το κακό από το να συμβεί. Προσπαθούσαμε να μιλήσουμε με τον γραμματέα μας και δύο κύριοι της σημερινής διοίκησης τον είχαν βάλει στη μέση και δεν αφήνανε να του μιλήσουμε. Αφού λοιπόν αυτό δεν είχε αποτέλεσμα παρουσιάστηκα ο ίδιος μπροστά στον δικαστικό αντιπρόσωπο με την ταυτότητά μου και μια υπεύθυνη δήλωση ότι το παρόν πληρεξούσιο είναι πλαστό και του είπα πως για τον Ποσειδώνα δεν πρέπει να ψηφίσει κανείς! Ο δικαστικός αντιπρόσωπος αποφάσισε να επιτρέψει στον γραμματέα μας να ψηφίσει παρόλα αυτά και έτσι υπήρξε αυτή η κατάληξη που όλοι γνωρίζουμε, «για μια ψήφο διαφορά» ουσιαστικά για αυτή τη ψήφο και μόνο. Αυτοί λοιπόν είναι οι ηθικοί αυτουργοί που έλεγαν τότε στον γραμματέα μας «προχώρα και σε στηρίζουμε» .

Πάμε τώρα στους εκμεταλλευτές. Από τη στιγμή που συνέβησαν όλα αυτά μου ζήτησαν να κάνω μήνυση στον γραμματέα μας για να διεκδικήσουν δικαστικά την ακύρωση του αποτελέσματος των εκλογών, πράμα που αρνήθηκα κατηγορηματικά από την πρώτη στιγμή χωρίς δεύτερη σκέψη. Με κάλεσαν να καταθέσω ως μάρτυρας για όσα συνέβησαν και αυτό έκανα, είπα την αλήθεια και μόνον αυτή διότι θεώρησα ότι αυτό ήταν το δίκαιο. Δεν θα περιγράψω τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν εκείνες τις μέρες γιατί ήταν πάρα πολλά και παρά πολλοί οι εμπλεκόμενοι. Η πίεση που ζήσαμε εγώ και οι συνεργάτες μου στον Ποσειδώνα ήταν αφόρητη απ’ όλες τις πλευρές. Μείναμε σταθεροί παρόλα αυτά, έγινε δικαστήριο και τότε όπως και τώρα οι δύο πλευρές συνέχισαν να μαλλιοτραβιούνται. Περίμενα από την προηγούμενη διοίκηση όμως να σεβαστεί τον έντιμο βίο και την ηλικία του πρώην γραμματέα μας που περισσότερο ήταν θύμα παρά οτιδήποτε άλλο, και να σταματήσει επιτέλους να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός αφού ούτως ή άλλως έχουν περάσει ήδη τρία χρόνια και μόνο κακό μπορεί να προκαλέσουν με όλη αυτή τη διαμάχη. Η πράξη αυτή εάν δεν είχε κρίνει το αποτέλεσμα θα περνούσε με ψιλά γράμματα και κάνεις δεν θα ασχολούνταν . Στο κάτω – κάτω όπως κι εγώ, αναλάβετε και ‘σεις την ευθύνη που δεν το σταματήσατε όλο αυτό όταν ακόμα ξεκινούσε.

Κύριοι μας κουράσατε …

Όπως και να χει αυτό πρέπει να σταματήσει επιτέλους. Φτάνει πια κύριοι… μας κουράσατε !Έχετε κάνει πολύ χειρότερα παραπτώματα όλοι σας και το ξέρετε κι όταν λέω όλοι το εννοώ . Αν πραγματικά αξίζετε, οι παράγοντες θα το αποφασίσουν στις ερχόμενες εκλογές. Ούτως ή άλλως κάποιοι από εσάς θα διοικήσουν την ΕΠΣ Καβάλας, φροντίστε να αφήσετε πίσω τα φαντάσματα του παρελθόντος και διοικήσετε με σύνεση, γιατί πλέον θα κρίνονται πιο αυστηρά οι πράξεις σας. Πρέπει να καταλάβετε ότι εκτίθεστε όλοι σας και πληρώνει το ποδόσφαιρο .Φτάνει!

Μπροστά μας βρίσκεται μια πολύ δύσκολη σεζόν με πρωτόγνωρα προβλήματα που καλείστε να φέρετε εις πέρας και αν θέλετε το καλό του ποδοσφαίρου βρείτε τον τρόπο να προχωρήσετε με σεβασμό στον Καβαλιώτη παράγοντα ,γονέα, φίλαθλο».