ΣΧΟ Καβάλας: Ομόφωνο «ναι» στην ενοποίηση με τον ΕΟΣ Καβάλας

Όλα τα μέλη του συλλόγου Χιονοδρομίας Ορειβασίας Καβάλας ψήφισαν θετικά στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο δασάκι της Παναγούδας

Το προτελευταίο βήμα πριν από την ενοποίηση των δύο ιστορικών συλλόγων της Καβάλας έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στο δασάκι της Παναγούδας. Εκεί πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Χιονοδρομίας Ορειβασίας Καβάλας, με βασικό θέμα συζήτησης την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον ΕΟΣ Καβάλας.

Και τα 35 μέλη του ΣΧΟΚ ψηφίσαν θετικά στην πρόταση για ενοποίηση με τον ΕΟΣ και έτσι πλέον το μόνο που απομένει είναι να οριστικοποιηθεί και επίσημα αυτή η σημαντική εξέλιξη, μιας και εδώ και λίγο καιρό και ο ΕΟΣ Καβάλας στη δική του ΓΣ πήρε την ίδια απόφαση.

Η ανακοίνωση του ΣΧΟ Καβάλας αναφέρει σχετικά:

«Έγινε την Τετάρτη 16/7 η γενική συνέλευση του ΣΧΟ Καβάλας στο δασάκι της Παναγούδας. Θέματα της γενικής συνέλευσης ήταν ο οικονομικός απολογισμός, πεπραγμένα των δυο ετών, εκλογή νέου ΔΣ και συζήτηση πρότασης για ενοποίηση με τον ΕΟΣ Καβάλας. Εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός, έγινε εκλογή νέου ΔΣ και πάρθηκε απόφαση να γίνει η ενοποίηση των δυο Συλλόγων. Παρόντα μέλη 35 με την πρόταση να ψηφίζετε και από τα 35 μέλη.

Ήταν μια ιστορική απόφαση που βάζει τέλος στην διάσπαση που υπήρχε εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ήδη είχε παρθεί η ανάλογη απόφαση από τα μέλη του ΕΟΣ Καβάλας».