ΜΠΑΣ Αγία Βαρβάρα: Ο Γιώργος Ρότσας «κρεμάει τα παπούτσια του»

Ανακοίνωση της διοίκησης της ομάδας μπάσκετ της Καβάλας με την οποία ευχαριστεί και αποχαιρετά έναν αθλητή που αποτελεί κεφάλαιο για το μπάσκετ της περιοχής

Την απόφαση του Γιώργου Ρότσα να αποχωρήσει από την ενεργό δράση σχολιάζει με ανακοίνωση της η ομάδα μπάσκετ της Αγίας  Βαρβάρας, η οποία κάνει λόγο για ένα κόσμημα στο ρόστερ του συλλόγου. Η διοίκηση της «Σάντας» τον ευχαριστεί για την προσφορά του τονίζοντας ότι αποτελεί κεφάλαιο για την ομάδα αλλά και το μπάσκετ της περιοχής. Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

«Η διοίκηση της Αγίας Βαρβάρας, σεβόμενη την απόφαση του Γιώργου Ρότσα να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, θέλει και δημοσίως να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του στην ομάδα! Ο Γιώργος Ρότσας αποτελούσε κόσμημα για το ρόστερ της ομάδας μας, τόσο για την αγωνιστική του συνέπεια όσο και για την εν γένει εξωαγωνιστική συμπεριφορά του. Στην τελευταία σεζόν με την ομάδα μας, ήταν ο κορυφαίος παίχτης, με μέσο όρο 12.1 πόντων, 2.47 ριμπάουντ, 2.47 κλεψίματα, 1.53 ασίστ, βαθμολογούμενος με 13.56 στο σύστημα αξιολόγησης ranking. Ολοκλήρωσε την τελευταία μπασκετική σεζόν του, με φοβερά ποσοστά ευστοχίας έχοντας 52/132 τρίποντα και ποσοστό 40%, όντας ο κορυφαίος σουτέρ της ομάδας μας.

Ο Γιώργος Ρότσας, αποτελεί ένα κεφάλαιο για το μπάσκετ της περιοχής μας, έχοντας περάσει από όλες σχεδόν τις ομάδες Ηρακλή, Ελευθερούπολη, Μακεδόνες και Αστέρα, για αυτό και άνθρωποι με τις ηγετικές δεξιότητες και τον χαρακτήρα του Γιώργου, θα είναι ευπρόσδεκτοι να υπηρετήσουν το άθλημα από οποιαδήποτε πόστο»!