ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Ο Δερμιτζάκης μας έφερε προ τετελεσμένων γεγονότων

Αιχμηρή ανακοίνωση – επιβεβαίωση της λύσης της συνεργασίας με τον Καβαλιώτη τεχνικό που θα συνεχίσει στη Βέροια – Η επιστροφή Ανυφαντάκη είναι μια από τις επιλογές που εξετάζεται

Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο στρατόπεδο του ΑΟΚ, η είδηση της συμφωνίας που έκανε ο Παύλος Δερμιτζάκης με τη Βέροια για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία στην επόμενη αγωνιστική περίοδο. Στην ομάδα της Καβάλας θεωρούσαν σίγουρο και δεδομένο ότι θα συνεχίσουν και για 3η χρονιά με τον Καβαλιώτη προπονητή στον πάγκο, ωστόσο όπως αποδείχτηκε ο ίδιος είχε άλλες… προτεραιότητες!

Η είδηση ότι κάτι… συμβαίνει άρχισε να διαρρέει από το απόγευμα της Πέμπτης, όταν μέσα ενημέρωσης της Βέροιας, έκαναν λόγο για επίτευξη συμφωνίας με τον Παύλο Δερμιτζάκη. Η επιβεβαίωση αυτής της εξέλιξης ήρθε στις πρώτες πρωϊνές ώρες της Παρασκευής (λίγο μετά τις 2.00), με την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟΚ με την οποία έγινε γνωστή η λύση της συνεργασίας, με την οποία δεν κρύβεται η έντονη δυσαρέσκεια της ομάδας.

«Δε θα μπορούσε άλλωστε να υπάρξει εξέλιξη»

Στην ανακοίνωση αυτή επισημαίνεται το γεγονός ότι η ΠΑΕ βρέθηκε προ τετελεσμένων γεγονότων, κάτι που σημαίνει ότι ο κ. Δερμιτζάκης πρώτα συμφώνησε με τη Βέροια και μετά το έκανε γνωστό στους παράγοντες του ΑΟΚ. Η κίνηση αυτή ήταν που ενόχλησε περισσότερο τους διοικούντες της ομάδας, που τόνισαν ότι όλα αυτά έγιναν ενόσω ήταν σε εξέλιξη ο μεταγραφικός σχεδιασμός για τη νέα χρονιά. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟΚ έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 κάνει γνωστή τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να υπάρξει άλλη εξέλιξη από τη στιγμή που ο ίδιος επέλεξε να μας φέρει προ τετελεσμένων γεγονότων την ώρα μάλιστα όπου ο κοινός  μας σχεδιασμός ενόψει του νέου πρωταθλήματος ήταν σε εξέλιξη. Όμως… !!!

Διαβεβαιώνουμε μάλιστα ότι ήδη βρισκόμαστε στην αναζήτηση νέου προπονητή εξετάζοντας την καλύτερη επιλογή για το πραγματικό συμφέρον της ομάδας μας».

Ακούγεται το όνομα του Κώστα Ανυφαντάκη

Πλέον ο ΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να αλλάξει σελίδα αναφορικά με τον προπονητή του και ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές με διάφορους τεχνικούς. Μάλιστα από τις πρώτες ώρες της μετά – Δερμιτζάκη εποχή, έχουν ακουστεί και τα πρώτα ονόματα, με αυτό του Κώστα Ανυφαντάκη (που έχει περάσει δύο φορές στο παρελθόν από την ομάδα) να είναι ψηλά στη λίστα.