Παύλος Δερμιτζάκης: Διαψεύδει τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟΚ για τον «χωρισμό»

Ο πρώην προπονητής του ΑΟΚ αναφέρει σε ανακοίνωση του ότι είχε ενημερώσει την ΠΑΕ για τις προθέσεις του και ότι έφυγε την ώρα που κανένας προγραμματισμός για τη νέα χρονιά δεν είχε ξεκινήσει

Μια εντελώς διαφορετική εικόνα, απ’ αυτή που παρουσίασε η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟΚ, σε ότι αφορά την απόφαση του να μην συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, και να μετακινηθεί (πιθανότατα) στη Βέροια, δίνει με την ανακοίνωση του ο πρώην (πλέον) προπονητής της ομάδας Παύλος Δερμιτζάκης.

Ο Καβαλιώτης τεχνικός, στην ουσία διαψεύδει τη διοίκηση της ΠΑΕ, η οποία στη δική της ανακοίνωση ανέφερε ότι την έφερε προ τετελεσμένων γεγονότων, με την απόφαση του να μην συνεχίσει στην Καβάλα, λέγοντας ότι η διοίκηση είχε ενημερωθεί εδώ και καιρό για τις προθέσεις και τους προβληματισμούς του. Επιπρόσθετα ο κ. Δερμιτζάκης αναφέρει ότι ο «χωρισμός» ήρθε την ώρα που δεν υπήρχε σε εξέλιξη κανένας προγραμματισμός από την ομάδα για την επόμενη χρονιά, κάτι που επίσης έρχεται σε αντίθεση μ’ αυτά που ισχυρίστηκε η διοίκηση που ανέφερε ότι υπήρχε κοινός σχεδιασμός ενόψει του νέου πρωταθλήματος που ήταν σε εξέλιξη.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Παύλου Δερμιτζάκη

«Αποφάσισα να μην ανανεώσω σε χρόνο που δεν είχε ξεκινήσει κανένας απολύτως προγραμματισμός τις επόμενης περιόδου»

«Μετά από δύο χρονιές επιτυχημένες όπου καταφέραμε να υλοποιήσουμε τους στόχους που είχαμε θέσει, αποφάσισα να μην ανανεώσω τη συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 και θα σας εξηγήσω τους λόγους.

Αναλαμβάνοντας την ομάδα θέσαμε σαν στόχους τους οποίους και πραγματοποιήσαμε:

α. Κατάκτηση πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής 2018-19 και πορεία πρωταθλητισμού στη Football League 2019-20.

β. Έμφαση και ανάδειξη στο ντόπιο στοιχείο με μεγάλο ποσοστό νέων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών στο ρόστερ της ομάδας.

γ. Μεταγραφές ποδοσφαιριστών Λυμπεράκης (ΠΑΕ Πανιώνιος), Μαιδανός (ΠΑΕ Λάρισα) στο υψηλότερο επίπεδο πρωταθλήματος της χώρας μας (Super League) κάτι που για πολλά χρόνια είχε η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 να πραγματοποιήσει.

Κάτω από ώριμη σκέψη και έχοντας ενημερώσει εδώ και καιρό την διοίκηση για τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς μου, αλλά παράλληλα και τις προθέσεις μου, αποφάσισα να μην ανανεώσω τη συνεργασία μας σε χρόνο που δεν είχε ξεκινήσει κανένας απολύτως προγραμματισμός τις επόμενης περιόδου, ώστε έτσι να μπορέσουμε και οι δύο πλευρές να κάνουμε τις επιλογές μας.

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου την διοίκηση για την συνεργασία που είχαμε. Τους άμεσους και έμμεσους συνεργάτες για την εκτίμηση που είχαμε ο ένας στον άλλον, αλλά και την προσήλωση στον στόχο που είχαμε θέσει. Τους ποδοσφαιριστές που ήταν θετικοί δέκτες και πρωταθλητές στην ψυχή και το σώμα, όπως και στον κόσμο για την μεγάλη αγάπη του, τόσο στο αγαπημένο μας «καραβάκι» όσο και στο πρόσωπο μου.

Εύχομαι τα καλύτερα για την ομάδα, βάση ονόματος και ιστορίας και ελπίζω κάποια μέρα να ανταμώσουν οι δρόμοι μας».