«Αετός» Καβάλας: Επάνοδος στη δράση με 4 μετάλλια και μια διάκριση

Ο Σύλλογος σκοποβολής έκανε αισθητή την παρουσίαση του στους αγώνες ολυμπιακής σκοποβολής σκητ αβγ κατηγορίας στο σκοπευτήριο του Δρακοντίου Θεσσαλονίκης

Σε πείσμα όλων και όσων δεν το αντιλαμβάνονται ή δεν θέλουν να το καταλάβουν, ότι αυτές και όλες οι επιτυχίες του συλλόγου, γίνονται χωρίς να υπάρχει ένα γήπεδο προπόνησης, χωρίς να υπάρχει κατάλληλη υποδομή αθλητικής εγκατάστασης, οι αθλητές υπόσχονται ότι θα συνεχίσουνε να τις φέρνουμε στην Καβάλα.

Το Σαββατοκύριακο 25 & 26 Ιουλίου 2020, στο σκοπευτήριο του Δρακοντίου Θεσσαλονίκης, έγινε αγώνας ολυμπιακής σκοποβολής σκητ αβγ κατηγορίας του πρωταθλήματος Ελλάδας με διοργανωτή τον σκοπευτικό όμιλο Μακεδονίας.

Ο αθλητικός σύλλογος «Αετός» Καβάλας δήλωσε συμμετοχή με 8 αθλητές του, τους διπλάσιους από τον διοργανωτή σύλλογο, παίρνοντας την διάκριση της ομάδας συλλόγου με τους περισσότερους συμμετέχοντες αθλητές.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα των αθλητών του συλλόγου μας είναι τα εξής παρακάτω :

3ος νικητής ο Αθανάσιος Ντενικοράκης στην α κατηγορία με νέα φετινή επίδοση 109/125 και χάλκινο μετάλλιο.

3ος νικητής ο Δημήτριος Βαβάκας στην β κατηγορία με νέα φετινή επίδοση 109/125 (ίδια με του 2ου) και χάλκινο μετάλλιο.

3ος νικητής ο Απόστολος Κεφαλάς στην γ κατηγορία με πρώτη  επίδοση 62/125 (ίδια με του 2ου) και χάλκινο μετάλλιο.

3ος νικητής ο Αθανάσιος Χάσπαρης στην κατηγορία των βετεράνων με επίδοση 93/128 και χάλκινο μετάλλιο.

5ος ο Κωνσταντίνος Βαβάκας στην κατηγορία των εφήβων με νέα φετινή επίδοση 93/125.

12ος ο Θωμάς Μυστιλόγλου στην β κατηγορία με επίδοση 82/125.

Ο Σοφοκλής Κουταλιάγκας στην β κατηγορία, εγκατέλειψε μετά την 2η σειρά του αγώνα, για τεχνικούς λόγους (βλάβη οργάνου), και ο Παναγιώτης Παπαντωνίου, δεν αγωνίστηκε στην α κατηγορία για προσωπικούς λόγους.

Τέλος σχεδόν αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι αθλητές του «Αετού» βαθμολογήθηκαν στις αντίστοιχες κατηγορίες τους για το πρωτάθλημα Ελλάδος.