Energean Kavala BC: Θερμές ευχαριστίες προς τον Δήμο Καβάλας για τη στήριξη της ομάδας κορασίδων

Επιστολή του προέδρου του συλλόγου Βαγγέλη Παππά προς τον δήμαρχο Θόδωρο Μουριάδη και τον αντιδήμαρχο αθλητισμού Κώστα Βακιρτζή

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε προς τον δήμαρχο Καβάλας Θόδωρο Μουριάδη και τον αντιδήμαρχο Κώστα Βακιρτζή, ο πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης της Καβάλας Βαγγέλης Παππάς, για την άμεση συμβολή του Δήμου στην μεταφορά της αποστολής της ομάδας των Κορασίδων στην Αθήνα όπου συμμετείχε στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Στην επιστολή τονίζονται και οι ευχαριστίες των αθλητριών και των οικογενειών τους για τη στήριξη και εκφράζεται η ελπίδα ότι αυτή θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

Η επιστολή αναφέρει τα εξής: «Ο Πρόεδρος Ευάγγελος Παππάς και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Energean Kavala BC αισθάνονται την βαθιά υποχρέωση να σας ευχαριστήσουν για την άμεση συμβολή σας, για την μεταφορά της ομάδος των κορασίδων, στην Αθήνα όπου έλαβε μέρος στην τελική φάση του αντίστοιχου Πρωταθλήματος μεταξύ των έξι καλυτέρων ομάδων της Ελλάδος!

Στο εν λόγω πρωτάθλημα η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Energean Kavala BC κατέλαβε την 3η θέση.

Μία θέση που εκτός από την αγωνιστική  επιβράβευση έχει και την υλική της με την μορφή  πριμοδότησης με μόρια για την εισαγωγή σε  ΑΕΙ-ΤΕΙ.

Εκφράζοντας, κ. Δήμαρχε Θ. Μουριάδη, κ. Αντιδήμαρχε Κ. Βακιρτζή, τις ευχαριστίες και των αθλητριών μας και των οικογενειών τους για την πολύτιμη υλική βοήθεια, θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα συνεχίσουμε να σας έχουμε αρωγούς στο έργο που παράγουμε στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης στο χώρο των Ακαδημιών, ένα έργο που έχει ήδη επιβραβευθεί με την επιλογή μας στις 50 καλύτερες Ακαδημίες Καλαθοσφαίρισης της Ελλάδος!

Πιστεύοντας στην συνέχιση της άριστης συνεργασίας μας να δείξετε και την ευαισθησία σας για τις γηπεδικές ανάγκες των τμημάτων μας (οι κορασίδες μας έκαναν προπόνηση σε 4 διαφορετικά γήπεδα!)

Σας ευχαριστούμε για ακόμα μία φορά»!