Κεραυνός Πέρνης: Τέλος εποχής. Δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα

Η ομάδα που υποβιβάστηκε φέτος από τη Γ’ Εθνική αποφάσισε να μη δηλώσει συμμετοχή στην Α’ κατηγορία - Διαβάστε την ανακοίνωση της διοίκησης - Ποιες ομάδες θα καλύψουν τα κενά

Στην απόφαση να μην συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΚ, μετά τον περσινό υποβιβασμό από τη Γ’ Εθνική, προχώρησε η ομάδα του Κεραυνού Πέρνης. Η αρνητική αυτή εξέλιξη που αποτέλεσε έκπληξη για πολλούς μιας και η ομάδα φαινόταν ότι κινούνταν για να επιχειρήσει ένα νέο ξεκίνημα, επισημοποιήθηκε με την ανακοίνωση που εκδόθηκε το βράδυ της Πέμπτης 13/8, όπου τονίζεται ότι λόγω αντικειμενικών δυσκολιών δεν ήταν δυνατόν να δηλώσει συμμετοχή. Αυτές είχαν να κάνουν με την έλλειψη ενδιαφέροντος από ανθρώπους που η ομάδα τους είχε ανάγκη, οι μεγάλες οικονομικές δυσκολίες αλλά και η αβεβαιότητα για το μέλλον λόγω του κορονοϊου. Η ανακοίνωση κλείνει με την ευχή της επιστροφής στην ποδοσφαιρική δράση όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει σχετικά: «Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώνουμε πως η ομάδα μας δεν θα συμμετέχει στο φετινό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Καβάλας.

Η απόφαση πάρθηκε από το ΔΣ έπειτα από πολλές προσπάθειες συγκρότησης της ομάδας μας, αλλά τελικά λόγω πολλών αντικειμενικών δυσκολιών αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Δυστυχώς η έλλειψη ενδιαφέροντος για την βιωσιμότητα του συλλόγου μας από ανθρώπους που έχει ανάγκη η ομάδα, οι οικονομικές τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, αλλά και η αβεβαιότητα του αύριο με την κατάσταση που μας έχει φέρει ο κορονοϊός, μας ανάγκασαν να αποφασίσουμε την απόχη της ομάδας για την φετινή περίοδο, καθώς η τύχη της θα κρινόταν αβέβαιη.

Ευελπιστούμε πως στο μέλλον θα αλλάξουν οι συνθήκες για τον Κεραυνό και ευχόμαστε η ομάδα του χωριού μας να επιστρέψει πιο δυνατή και με μια πιο υγιείς επαναλειτουργία.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσους μας στήριξαν οικονομικά αλλά και ηθικά όλα αυτά τα χρόνια».

Οι ομάδες που θα καλύψουν τα κενά στην Α’ κατηγορία

Με την απόφαση της Πέρνης να απέχει από το πρωτάθλημα, πλέον οι ομάδες της μεγάλης κατηγορίας που δε δήλωσαν συμμετοχή είναι τρεις. Όπως είναι γνωστό τόσο ο Φρίξος Πλατανοτόπου όσο και η Κεραμωτή είχαν από την αρχή ξεκαθαρίσει ότι δε θα συνεχίσουν. Τις θέσεις τους, προκειμένου να συμπληρωθεί ο αριθμός 14 στην Α’ κατηγορία, θα πάρει ο Άρης Ζυγού, ως 2ος στον 1ο όμιλο της Β’ κατηγορίας και οι Μακεδονικός Αγιάσματος και Ένωση Παλαιοχωρίου που τερμάτισαν στην 3η θέση του 1ου και 2ου ομίλου αντίστοιχα.