Αθλητικός Σύλλογος «Αετός» Καβάλας: Έδωσε το παρών στον τελευταίο φετινό αγώνα πήλινου στόχου ολυμπιακής σκοποβολής σκητ

Συμμετείχε με τον Σοφοκλή Κουταλιάγκα που πήρε την 8η θέση στην β κατηγορία και βαθμολογήθηκε με 2 βαθμούς, στην ατομική βαθμολογία για το πρωτάθλημα σκητ Ελλάδος

Στον αθλητισμό και στους αγώνες γενικότερα, πρωταρχική αξία και σημασία, έχει πρώτα η συμμετοχή και η προσπάθεια του αθλητή. Μετά δευτερεύουσα αξία και σημασία έχουν, η διάκριση και το μετάλλιο, που ανάλογα με το χρώμα του, αντιπροσωπεύει  την προσπάθεια του αθλητή και πόσο καλά την έκανε, πάντα βέβαια και ανάλογα με το επίπεδο δυσκολίας των αγώνων.

Το Σαββατοκύριακο 22 & 23 Αυγούστου 2020 στην Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας, έγινε ο τελευταίος για φέτος αγώνας πήλινου στόχου ολυμπιακής σκοποβολής σκητ, της σειράς αβγ κατηγορίας για το πρωτάθλημα της Ελλάδος, στον οποίον έλαβαν μέρος συνολικά 31 αθλητές από όλη την επικράτεια.

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Αετός» Καβάλας δήλωσε συμμετοχή με 1 αθλητή του. Ο Σοφοκλής Κουταλιάγκας με επίδοση 98/125, πολύ κατώτερη των δυνατοτήτων του, κατετάγη 8ος στην β κατηγορία που αγωνίζεται, αλλά κατάφερε να βαθμολογηθεί με 2 βαθμούς, στην ατομική του βαθμολογία για το πρωτάθλημα σκητ Ελλάδος, έτους 2020.

Τους επόμενους μήνες θα ακολουθήσουν, διαφορετικοί αγώνες σκοποβολής πήλινου στόχου, στους οποίους προβλέπονται συμμετοχές των αθλητών του συλλόγου μας, και θα γίνει σχετική ενημέρωση.