Energean Kavala BC: Ο Δημήτρης Χείλαρης ο νέος «πύργος»

Με έναν παίκτη που πέρσι αγωνίστηκε στην Α1 Εθνική με τη Λάρισα, ενισχύεται η ρακέτα της ομάδας της Καβάλας

Ο Δημήτρης Χείλαρης θα είναι αυτός που θα καλύψει τη θέση του «πύργου» στην ομάδα της Καβάλας στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Ο 30χρονος αθλητής είναι η επιλογή της τεχνικής ηγεσίας και της διοίκησης της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης της Καβάλας, με τον οποίο όπως είχε τονιστεί και τις προηγούμενες ημέρες είχε υπάρξει κατ’ αρχήν συμφωνία και το μόνο που απέμενε ήταν η επισημοποίηση της. Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής από το Λεωνίδιο, ήρθε στην Καβάλα την Πέμπτη και έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο του με στόχο να αποτελέσει τη λύση του συγκροτήματος του Νίκου Πενταζίδη στις θέσεις «4» και «5»!

Πέρα από την αναμφισβήτητη αξία του το γεγονός ότι διαθέτει μεγάλη εμπειρία τόσο στη μεγάλη κατηγορία όσο και στην Α2, τον καθιστά ως μια από τις καλύτερες δυνατές λύσεις για την Energean Kavala BC, η οποία όπως φάνηκε και στον επίσημο αγώνα του κυπέλλου με τον Αμύντα το περασμένο Σάββατο στο κλειστό της Καλαμίτσας, χρειαζόταν επειγόντως ενίσχυση και σε ύψος και δύναμη, αλλά και σε εμπειρία!

Συμπαίκτης του Greek Freak στο Φιλαθλητικό

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει την πορεία του στο χώρο του μπάσκετ και επισημαίνει και το γεγονός ότι υπήρξε συμπαίκτης με τον Γιάννη Αντεντοκούμπο και τον αδελφό του Θανάση στον Φιλαθλητικό. Συγκεκριμένα τονίζεται ότι «ο 30χρονος φόργουορντ από το Λεωνίδιο με ύψος 2.06 έχει αγωνιστεί στον Αμύντα (2011-2012), Φιλαθλητικό (2012-2014), Ρέθυμνο (2014-2015),Ηρακλή (2015-2017), Απόλλων Πάτρας (2017-2018), Κόροιβος (2018-2019) και πέρσι στη Λάρισα στην Α1.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Χείλαρης όντας μέλος του ρόστερ του Φιλαθλητικού υπήρξε συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούμπο και του αδερφού του Θανάση πριν την εκτόξευση του Greek Freak στίς ΗΠΑ. Καλώς ήρθες στην Ομάδα μας Δημήτρη»!

Απομένει ο «άσσος»

Πλέον αυτό που απομένει για να κλείσει το ρόστερ της ομάδας και ο προπονητής να έχει όλα τα «χαρτιά» στα χέρια του, είναι η απόκτηση ενός παίκτη που θα αγωνίζεται στην περιφέρεια στις θέσεις «1» και «2». Και αυτή η κίνηση θα γίνει σε σύντομο χρονικό διάστηκα, όμως αποκλείστηκε να γίνει την ίδια ημέρα μ’ αυτή της ανακοίνωσης της απόκτησης του Χείλαρη.