ΑΟ Καβάλα: Σερβίς για την Ακαδημία volley αγοριών

Ξεκινάει τη λειτουργία του το νέο τμήμα του συλλόγου που απευθύνεται σε αγόρια ηλικίας 10 έως 16 ετών - Οι προπονήσεις θα γίνονται στο κλειστό γυμναστήριο του 3ου Γυμνασίου Καβάλας – Δωρεάν συνδρομή μέχρι το τέλος του έτους

Η οικογένεια του ΑΟ Καβάλα συνεχώς μεγαλώσει και απλώνει την «ομπρέλα» της σε όλο και περισσότερα αθλήματα, με τελευταίο μέλος της το τμήμα ποδηλασίας. Η «επέκταση» της όμως δεν περιορίζεται μόνο εκεί, αλλά μεγαλώνει και στα τμήματα των αθλημάτων που ήδη καλλιεργεί, με στόχο να φέρει κοντά της και κοντά στην αθλητισμό όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά.

Σ’ αυτό το πλαίσιο λοιπόν ξεκινάει από φέτος η λειτουργία της Ακαδημίας volley αγοριών του ΑΟΚ, που μέχρι τώρα δεν υπήρχε. Έτσι ο σύλλογος καλεί τα παιδιά ηλικίας 10 έως 16 ετών που αγαπούν το άθλημα και θέλουν να μάθουν τα μυστικά του, να ενταχθούν στην Ακαδημία, η «βάση» της οποίας θα είναι το κλειστό γυμναστήριο του 3ου Γυμνασίου Καβάλας. Εκεί θα γίνονται 4 φορές την εβδομάδα δίωρες προπονήσεις, με προπονητή τον Δημήτρη Σιώκη, ενώ η συνδρομή μέχρι και το τέλος της χρονιάς θα είναι δωρεάν.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΑΟΚ γι’ αυτή τη νέα προσπάθεια που αρχίζει αναφέρει σχετικά: «Για την Πέμπτη 24/9 και ώρα 17:15 ορίστηκε το πρώτο ραντεβού για την ακαδημία volley αγοριών του ΑΟ Καβάλα, στο κλειστό γυμναστήριο του 3ου Γυμνασίου Καβάλας. Αν είσαι από 10 έως 16 ετών, έλα μαζί μας να μάθεις τα μυστικά του volley!

Υπεύθυνος της ακαδημίας είναι ο Δημήτρης Σιώκης, και το τηλ. για πληροφορίες/εγγραφές: 6972405336.

Οι προπονήσεις θα διεξάγονται κάθε Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή (17:15-19:15) ενώ μετά από απόφαση του ΔΣ του ΑΟ Καβάλα η συνδρομή είναι δωρεάν μέχρι και τον Δεκέμβριο».