Energean Kavala BC: Βασίλης Καρκατσέλης η 10η (και τελευταία) μεταγραφή

Ο 20χρονος γκαρντ αποκτήθηκε από το ΓΑΣ Κομοτηνής

Με ένα νεαρό και εξελίξιμο παίκτη έκλεισε ο μεταγραφικός κύκλος της ομάδας μπάσκετ της Καβάλας για τη φετινή περίοδο. Ο 20χρονος (ύψους 1.88μ.) γκαρντ Βασίλης Καρκατσέλης αποτελεί την 10η και τελευταία μεταγραφή του συγκροτήματος της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης της Καβάλας, η οποία ήθελε να ενισχυθεί στις θέσεις 1-2 και επέλεξε το νεαρό που αναμένεται να αποτελέσει μια λύση που θα έρχεται από τον πάγκο.

Η φετινή χρονιά θα είναι η πρώτη γι’ αυτόν στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, μιας και με τη φανέλα του ΓΑΣ Κομοτηνής συμμετείχε στη Β’ Εθνική κατηγορία. Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε σε 17 αγώνες και είχε μέσο όρο 2,2 πόντους, πετυχαίνοντας συνολικά 37. Ο νεαρός αθλητής είχε φορέσει το Φεβρουάριου του 2020 τη φανέλα της Εθνικής ομάδας νέων ανδρών, στο φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα που δόθηκε με την Ένωση Καλαθοσφαίρισης στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός από τον Καρκατσέλη η Καβάλα απέκτησε φέτος 9 παίκτες που είναι οι: Βασίλης Πάτρας, Φίλιππος Βακουφτσής, Ανδρέας Κασιούμης, Νεκτάριος Μάρουσιτς, Γιάννης Καρακεχαγιάς, Κώστας Αμπατζάς, Παναγιώτης Ζαραϊδώνης, Στέργιος Πρασίνης και Δημήτρης Χείλαρης. Οι μόνοι παίκτες που παρέμειναν στο ρόστερ από την περσινή χρονιά είναι οι Σαββίδης και Μπανάσας.

Η ομάδα δε θα ταξιδέψει τελικά το Σάββατο στην Πάτρα για τον αγώνα με τον Απόλλωνα, μιας και το αίτημα των Πατρινών για την αναβολή της αναμέτρησης της πρεμιέρας έγινε δεκτό από την ΕΟΚ (εν αναμονή της εκδίκασης και της απόφασης του ΑΣΕΑΔ για την υπόθεση της έκδοσης των δελτίων των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του συλλόγου). Το αγωνιστικό κενό που προκύπτει θα καλυφθεί με φιλικό παιχνίδι που θα ανακοινωθεί άμεσα.