ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Παίρνει δανεικό τον στόπερ Δήμο Τενεκέ

Ο 19χρονος αμυντικός ανήκει στην Ξάνθη, από την οποία η ομάδα ενδέχεται να αποκτήσει και τον τερματοφύλακα Παναγιώτη Σταθάκη

Οπως άλλωστε είχε ξεκαθαρίσει πριν από λίγες ημέρες ο προπονητής της Καβάλας Κώστας Ανυφαντάκης, η ώρα των αποφάσεων για τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις του ΑΟΚ έφτασε.

Η ομάδα πρέπει να συμπληρώσει το ρόστερ της και να δουλέψει με όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές για να είναι έτοιμη, όποτε εντέλει αποφασιστεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football League.

Όπως όλα δείχνουν η ενίσχυση του ΑΟΚ θα έχει υπό τη μορφή δανεισμού με νεαρούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές από την Ξάνθη. Από τη γειτονική ομάδα λοιπόν, που προετοιμάζεται για να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη Super League 2 με στόχο να επανέλθει άμεσα στους μεγάλους του Ελληνικού ποδοσφαίρου, θα καλύψει λοιπόν το κενό στη θέση του στόπερ η ομάδα, με το όνομα του Δήμου Τενεκέ να είναι αυτό που ξεχωρίζει.

Ο 19χρονος αμυντικός που έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής της Ξάνθης (Κ-17 και Κ-19) έγινε πέρσι επαγγελματίας θα είναι αυτός που θα υπερασπιστεί το κέντρο της άμυνας της ομάδας μαζί με τους Στίκα και τον Παντεκίδη.

Απ’ ότι φαίνεται όμως, η πιθανότητα να υπάρξει και άλλος δανεικός παίκτης από τη Ξάνθη είναι μεγάλη, μιας και ακούγεται το όνομα του 23χρονου τερματοφύλακα Παναγιώτη Σταθάκη, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Δημήτρη Πολίτη, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα αποχωρήσει.

Εν τω μεταξύ η ομάδα ετοιμάζεται για το κεκλεισμένων των θυρών φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου στο Βερούλειο (16.30) κόντρα στη Δόξα Δράμας που θα είναι το δεύτερο που δίνει αυτή την περίοδο.