ΑΟ Καβάλα: Ο Ερασιτέχνης εκλέγει νέα διοίκηση

H Γενική Συνέλευση του συλλόγου θα διεξαχθεί στο θερινό κινηματογράφο «Ζέφυρο» - Διαβάστε πότε θα διεξαχθεί, πότε λήγει η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων και τι θα συζητηθεί

Nέα διοίκηση καλούνται να αναδείξουν τα μέλη του Ερασιτέχνη ΑΟΚ, στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου στον κινηματογράφο «Ζέφυρο» στο διοικητήριο της Καβάλας. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του συλλόγου, τονίζεται ότι η διαδικασία θα διεξαχθεί με την παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου και καλεί όποιους ενδιαφέρονται να καταθέσουν την υποψηφιότητα τους να το κάνουν μέχρι τις 12 Οκτωβρίου.

Στη Γενική Συνέλευση, εκτός από τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου 15μελους ΔΣ, θα συζητηθεί η εναρμόνιση του καταστατικού του ΑΟΚ με το νέο αθλητικό νόμο, η προσθήκη νέων τμημάτων στο σύλλογο καθώς και η αποδοχή της πρότασης για παραχώρηση των εσόδων από τις εγγραφές μελών στο τμήμα καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΑΟΚ αναφέρει σχετικά: «Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Καβάλα ανακοινώνει την διενέργεια αρχαιρεσιών για τη συγκρότηση νέου 15μελούς ΔΣ, την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020 στον κινηματογράφο «Ζέφυρος» (είσοδος παραπλεύρως του κυλικείου της Περιφέρειας). Η διαδικασία θα διεξαχθεί παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου, όπως ακριβώς ορίζει ο νόμος και θα ολοκληρωθεί στις 20:30. Η προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων λήγει την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 14:00, και η κατάθεση της μπορεί να γίνει και μέσω της ιστοσελίδας μας www.aokavala.gr (ενότητα Γίνε Μέλος), όπου υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες και έγγραφα και για την συνδρομή μέλους ή εναλλακτικά στα γραφεία του τμήματος στίβου στο Δ.Σ. «Ανθή Καραγιάννη» (Τετ-Πέμπτη-Παρασκευή, ώρες 16:00-18:00).

Πριν τις αρχαιρεσίες, και συγκεκριμένα στις 18:00 θα διενεργηθεί η γενική συνέλευση με έκτακτα θέματα την τροποποίηση του καταστατικού με σκοπό την πλήρη εναρμόνιση του με το νέο αθλητικό νόμο, την προσθήκη νέων τμημάτων στον σύλλογο και το καταστατικό του, καθώς και η αποδοχή της πρότασης για την παραχώρηση των εσόδων από τις εγγραφές μελών στο τμήμα καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο.

Παρακαλούνται τα μέλη μας να φέρουν μαζί τους το δελτίο ταυτότητας και να τηρήσουν όλα τα μέτρα για την προστασία της υγείας, ενώ σημειώνουμε πως σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας θα οριστεί εκ νέου ημερομηνία. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο e-mail [email protected] ή στο τηλέφωνο 6936 769056 ενώ εγγραφές/ανανεώσεις συνδρομών μέλους θα μπορούν να γίνουν μέχρι και την έναρξη της διαδικασίας στις 18:00».