ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Και με τη βούλα 4 νέες μεταγραφές

Επισημοποιήθηκε η απόκτηση των Κολλαρά και Γεωργακόπουλου καθώς και ο δανεισμός των Τενεκέ και Σταθάκη από την Ξάνθη

Και επίσημα πλέον μέλη της ομάδας της Καβάλας είναι οι ποδοσφαιριστές των οποίων τα ονόματα είχαν κυκλοφορήσει τις προηγούμενες ημέρες και μάλιστα ορισμένοι απ’ αυτούς γυμνάζονται ήδη στο προπονητικό κέντρο του Κρυονερίου. Πρόκειται για τον Άρη Κολλαρά, που μετά από πολύ προσπάθεια (και από τις δύο πλευρές) έκλεισε τελικά στον ΑΟΚ, για τον Κώστα Γεωργακόπουλο καθώς και τους δύο παίκτες που ανήκουν στην Ξάνθη και θα αγωνιστούν φέτος με το «καραβάκι» στο στήθος, ως δανεικοί. Δηλαδή ο κεντρικός αμυντικός Δήμος Τενεκές και ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Σταθάκης.

Στην ανακοίνωση της ομάδας της Καβάλας, πέρα από ένα μικρό βιογραφικό για την πορεία των νέων της αποκτημάτων στο ποδόσφαιρο, γίνεται ιδιαίτερη μνεία στην πολύ καλή συνεργασία με την ομάδα της Ξάνθης, την οποία ο ΑΟΚ ευχαριστεί.

Η ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965, αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές: Αριστοτέλης Κολλαράς γεννημένος 31/12/1995 στην Καβάλα. Ο Άρης αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά της άμυνας και ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του από την Ξάνθη και συνέχισε σε Παναργειακό, Αήττητο Σπάτων και την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στον Ιωνικό.

Γεωργακόπουλος Κωνσταντίνος γεννημένος 15/02/1999 στο Ρίο Αχαΐας αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος και ξεκίνησε από την Δόξα Μανωλάδας από όπου πήρε μεταγραφή για την ΑΕ Λάρισα και στην συνέχεια σε Πανηλειακό, Ερμιονίδα και πέρσι στην Κέρκυρα.

Επίσης η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 ανακοινώνει τον δανεισμό των Τενεκέ Δημοσθένη, κεντρικός αμυντικός γεννημένος 03/01/2001 στην Ξάνθη και Σταθάκη Παναγιώτη, τερματοφύλακας γεννημένος 23/07/1997 στην Αλεξανδρούπολη από τον ΑΟ Ξάνθη και ευχαριστεί τους ανθρώπους του ΑΟ Ξάνθη για την άψογη συνεργασία».