Ντίνος Διαλεκτόπουλος: Μια μεγάλη τιμή για έναν άνθρωπο που την αξίζει

Ο Καβαλιώτης αθλητής του τένις σε αμαξίδιο και μέλος της Εθνικής Ομάδας παρέλαβε την Ολυμπιακή Δάδα των Αγώνων του Τόκιο

Μπορεί οι Ολυμπιακοί αγώνες του Τόκιο να αναβλήθηκαν για το 2021 -και αν- λόγω της επιδημίας του κορονοϊού COVID-19, όμως η τιμή σε ανθρώπους και αθλητές που το αξίζουν τόσο για την αγωνιστική δράση τους όσο και για την αγωνιστικότητα την οποία δείχνουν στη ζωή τους, παλεύοντας καθημερινά για πράγματα τα οποία είναι αυτονόητα για τους περισσότερους, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αναβληθεί.

Ο λόγος για τον Καβαλιώτη αθλητή του τένις σε αμαξίδιο και μέλος της Εθνικής Ομάδας, Ντίνο Διαλεκτόπουλο, ο οποίος παρέλαβε την Ολυμπιακή Δάδα από την Ολυμπιακή Επιτροπή, ενώ επιλέχτηκε από τον Δήμο Καβάλας για να μεταφέρει τη Φλόγα στην Καβάλα, αν ποτέ επιτραπεί λόγω του ιού η μεταφορά της Φλόγας σε όλον τον κόσμο.

«Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Σήμερα, παρέλαβα την Ολυμπιακή Δάδα του Τόκιο 2020! ΜΕΓΑΛΗ Η ΤΙΜΗ!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ολυμπιακή Επιτροπή που μου έστειλε τη Δάδα. Ευχαριστώ και τον Δήμο Καβάλας που με επέλεξε να μεταφέρω την Ολυμπιακή Φλόγα στην πόλη μου», έγραψε ο Ντίνος σε ανάρτησή του στο Facebook.

Από εμάς κάθε αγωνιστική επιτυχία, σε κάθε επίπεδο