Αετός Οφρυνίου: Επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΠΣ Σερρών

Η διοίκηση της ομάδα καλεί την Ένωση να προβεί σε παρατηρήσεις στον βοηθό διαιτητή του αγώνα με τον Εύοσμο Χρήστο Κρυωνά, αφού για ακόμα μια φορά  είχε σοβαρές λάθος υποδείξεις εις βάρος της ομάδας

Την έντονη δυσφορία της για την απόδοση του Α’ βοηθού της αναμέτρησης για την πρεμιέρα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, κόντρα στην ΑΕ Ευόσμου, εκφράζει με επιστολή της προς την ΕΠΣ Σερρών η διοίκηση του Αετού Οφρυνίου.

Ο Αετός παραχώρησε ισοπαλία 1-1 με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ωστόσο στην ομάδα έχουν τρομερά παράπονα από τον βοηθό Χρήστο Κρυωνά, γι’ αυτό και ζητούν από την Ένωση των Σερρών όπου ανήκει ο εν λόγω ρέφερι να του γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις, μιας και δεν είναι η πρώτη φορά που αδικεί την ομάδα. Στην επιστολή τονίζεται μάλιστα ότι σε διαφορετική περίπτωση ο σύλλογος θα ζητήσει την εξαίρεση του από τους αγώνες του.

Στον Αετό κάνουν λόγο για σωρεία λανθασμένων αποφάσεων από τη μεριά του, οι οποίες πάντα ήταν εις βάρος της ομάδας τους.

Η επιστολή αναφέρει σχετικά: «Κύριοι της ΕΠΣ Σερρών. Είμαστε τέσσερα χρόνια στη Γ’ Εθνική κατηγορία και κατά γενική ομολογία δεν έχουμε δώσει δικαίωμα σε καμία ομάδα και σε καμία τριάδα διαιτητών από όλες τις ΕΠΣ της Μακεδονίας και της Θράκης (υπάρχουν και τα εύσημα από ομάδες και διαιτητές).

Κύριοι σε καμία περίπτωση όμως δεν θα δεχτούμε η σιωπή μας να εκληφθεί σαν αδυναμία.

Σας εφιστούμε λοιπόν την προσοχή σας και πιστεύουμε ότι θα γίνουν οι σχετικές παρατηρήσεις στο εν λόγω μέλος της Ένωση σας αφού για μια ακόμα φορά είχε σοβαρές λάθος υποδείξεις εις βάρος της ομάδας μας.

Σε διαφορετική περίπτωση θα αναγκαστούμε να ζητήσουμε την εξαίρεση του από τα παιχνίδια της ομάδας μας».