Ο ΑΟ Καβάλα απέκτησε νέα διοίκηση [φωτογραφίες]

Εκλέχτηκε το νέο 15μελες ΔΣ μετά τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στο «Ζέφυρο» - Διαβάστε όλα τα ονόματα που απαρτίζουν τη νέα διοίκηση του ερασιτέχνη

Με την απαρτία να εξασφαλίζεται με άνεση και με τη διαδικασία να ξεκινά σύμφωνα με το πρόγραμμα, διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης (14/10) στο θερινό κινηματογράφο «Ζέφυρο» η Γενική Συνέλευση του ΑΟ Καβάλα. Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τους υγειονομικούς κανόνες λόγω covid-19 και περιελάμβανε τον οικονομικό και το διοικητικό απολογισμό της απερχόμενης διοίκησης, ενώ στη συνέχεια έγιναν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Οι 3 στόχοι της διοίκησης

Απευθυνόμενος στα μέλη του ΑΟΚ που παρακολούθησαν τη διαδικασία ο πρόεδρος του ΑΟ Καβάλα Αντώνης Αντωνίου μίλησε για τους στόχους της διοίκησης, όταν ανέλαβε τα καθήκοντα της, στην αρχή της θητείας οι οποίοι επιτεύχθηκαν σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό. Συγκεκριμένα ο κ. Αντωνίου τόνισε ότι στόχοι της διοίκησης ήταν 3. Ο πρώτος είχε να κάνει με την άνοδο της ποδοσφαιρικής ομάδας, ο δεύτερος η βελτίωση των τμημάτων του συλλόγου και ο τρίτος η διεύρυνση του με την είσοδο στην «οικογένεια» της ομάδας νέων τμημάτων.

«Ξεκινώντας από τον 3ο στόχο, πρέπει να πω ότι είμαστε υπερήφανοι που έχουμε ως ένα νέο τμήμα την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο» είπε ο Αντώνης Αντωνίου και συνέχισε λέγοντας ότι «η πορεία της στο πρωτάθλημα ήταν εξαιρετική, αφού έχασε στα μπαράζ την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία, ενώ στο κύπελλο Ελλάδος συμμετείχε στο final 4 αντιμετωπίζοντας ομάδες της Α1. Το νεότερο μέλος του ΑΟΚ είναι βέβαια το τμήμα της ποδηλασίας που είναι ιδιαίτερα δραστήριο».

Σε ότι αφορά το 2ο στόχο ο πρόεδρος του ΑΟΚ αναφέρθηκε στο ανδρικό τμήμα βόλεϊ, το οποίο όπως είπε «έχασε την άνοδο του στην παραπάνω κατηγορία στο τελευταίο παιχνίδι». Το τμήμα μπάσκετ που κάποια χρόνια πριν ήταν τμήμα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης προχωράει βήμα – βήμα, ενώ το τμήμα καράτε σύμφωνα με τον πρόεδρο του «είναι αυτό που έχει φέρει τις περισσότερες και τις μεγαλύτερες επιτυχίες σε Πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο, χάρη στις προσπάθειες της οικογένειας Γαλάνη». Απ’ εκεί και πέρα υπάρχει το γυναικείο τμήμα του βόλεϊ που έχει καθιερωθεί στην Α2 Εθνική.

«Το DNA του ΑΟΚ έχει ήθος και υπεροχή»

Τελευταίο, ο Αντώνης Αντωνίου άφησε το ποδοσφαιρικό τμήμα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «μετά από πολλές προσπάθειες κατάφερε να ξεκολλήσει από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες». Μάλιστα έκανε ιδιαίτερη μνεία στους ανθρώπους που πάλεψαν γι’ αυτή την επιτυχία τονίζοντας ότι «αυτοί είναι ο Σωτήρης Δεληκάρης, ο Αντώνης Αντωνίου και ο Αντώνης Κατσαμακίδης τους οποίους ευχαριστούμε πάρα πολύ και αναγνωρίζουμε την προσφορά τους». Επισήμανε δε ότι «ο ΑΟΚ είναι ενωμένος, ενιαίος και αδιαίρετος» και ότι «το DNA του έχει ήθος και υπεροχή».

«Κάποιος είπε ότι το μέλλον φαίνεται από το παρελθόν. Αν ισχύει αυτό, κι αν το μέλλον του ΑΟΚ είναι γραμμένο στο παρελθόν του, τότε μας περιμένουν λαμπρές ημέρες» κατέληξε ο πρόεδρος του ΑΟ Καβάλα.

Ψήφισαν 66 μέλη

Στις εκλογές που ακολούθησαν ψήφισαν συνολικά 66, ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του ΑΟ Καβάλας. Εκλέχτηκαν τα 15 μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, που ανακοινώθηκαν με αλφαβητική σειρά. Η τελευταία θέση στο ΔΣ κρίθηκε μετά από κλήρωση, μεταξύ του Νίκου Συκούδη και του Μιχάλη Πυριλίδη.

Αναλυτικά τα μέλη της νέας διοίκησης του Ερασιτέχνη ΑΟΚ είναι τα εξής:

  1. Αντωνίου Αντώνιος
  2. Αρβανιτίδης Δημήτριος
  3. Βακιρτζής Βασίλειος
  4. Βυζικίδης Αναστάσιος
  5. Κανάκης Κωνσταντίνος
  6. Καραμπατζάκης Σταύρος
  7. Κατσάνη Γερακίνα
  8. Κωνσταντινίδης Λάζαρος
  9. Παλληκαράς Ευάγγελος
  10. Παπαδόπουλος Χαράλαμπος
  11. Περτζεμλίδης Γεράσιμος
  12. Ρέμμος Θεόδωρος
  13. Συκούδης Νικόλαος
  14. Σωτηρόπουλος Μιχαήλ
  15. Χατζής Γεώργιος.

Αναπληρωματικό μέλος

  1. Πυριλίδης Μιχαήλ.