ΑΟΚ-Μπάσκετ: «Time Out» στις προπονήσεις λόγω Covid-19

Αθλητής του τμήματος μπάσκετ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και έτσι αναστέλλονται οι προπονήσεις - Τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας θα υποβληθούν στις απαραίτητες εξετάσεις

Το δρόμο της αναστολής των προπονήσεων του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου, επέλεξε η διοίκηση του ΑΟ Καβάλα, εφαρμόζοντας πλήρως το υγειονομικό πρωτόκολλο για τον περιορισμό της πανδημίας του κορονοϊού. Στην ανακοίνωση του συλλόγου, τονίζεται ότι αθλητής της ομάδας μπάσκετ βρέθηκε θετικός και γι’ αυτό το λόγο αποφασίστηκε να σταματήσουν οι προπονήσεις, μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθούν τα υπόλοιπα μέλη του τμήματος την Πέμπτη 29/10.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του ΑΟΚ αναφέρει σχετικά: «Το ΔΣ του ΑΟ Καβάλα ανακοινώνει ότι λόγω εμφάνισης κρούσματος Covid 19 σε αθλητή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του συλλόγου μας, και με βαθύ αίσθημα ευθύνης προς το κοινωνικό σύνολο, αναστέλλουμε τις προπονήσεις του τμήματος μπάσκετ, στο οποίο θα γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις στις 29/10. Ήδη έχουμε προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες αρχές, για τις δικές τους ενέργειες σύμφωνα με όσα ορίζονται στο υγειονομικό πρωτόκολλο.

Η ατομική ευθύνη και η αντιμετώπιση του προβλήματος από τον καθένα μας με σοβαρότητα είναι πολύ σημαντική, και πρέπει να προσέχουμε και να τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να περιορίσουμε τον ιό και όχι να τον εξαπλώσουμε»!