Πάνθηρες Καβάλας: Νέα αναβολή λόγω κορονοϊού – Δεν παίζουν ούτε με τον Άρη

Η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ειδοποίησε την ομάδα της Καβάλας για την αναβολή του αγώνα λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στο συγκρότημα της Θεσσαλονίκης

Ούτε αυτή την Κυριακή θα αγωνιστεί για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής η γυναικεία ομάδα μπάσκετ των Πανθήρων Καβάλας. Ο λόγος είναι ο ίδιος που οδήγησε και στην αναβολή της αναμέτρησης της περασμένης Κυριακής στις Σέρρες. Η ύπαρξη κρουσμάτων κορονοϊού στην αντίπαλη ομάδα. Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής οι Πάνθηρες θα υποδεχόταν τον Άρη Θεσσαλονίκης, ωστόσο το πρόγραμμα άλλαξε και πλέον ο αγώνας (καλώς εχόντων των πραγμάτων) θα διεξαχθεί στις 18 Νοεμβρίου. Η ανακοίνωση των Πανθήρων αναφέρει σχετικά: «Μετά από ενημέρωση που λάβαμε σήμερα από την ΕΟΚ, η Κυριακάτικη αναμέτρηση της ομάδας με τον Άρη Θεσσαλονίκης, για την 3η αγωνιστική της Α2′ Εθνικής Κατηγορίας, αναβάλλεται λόγω θετικών κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Το παιχνίδι επαναπρογραμματίζεται για την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, στο “Αλεξάνδρα Δήμογλου”».

Υπενθυμίζεται ότι οι Πάνθηρες δεν αγωνίστηκαν για την 2η αγωνιστική στις Σέρρες κόντρα στον τοπικό Πανσερραϊκό, λόγω επαφών που είχαν παίκτριες του Σερραϊκού συγκροτήματος με επιβεβαιωμένα κρούσματα. Η αναμέτρηση της ομάδας της Καβάλας με τον Πανσερραϊκό μετατέθηκε για τις 15 Νοεμβρίου.