Τι ξέρουν οι παίκτες της Καβάλας από ποδόσφαιρο;

Ο γνωστός YouTuber Αιμίλιος βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του ΑΟΚ στο Κρυονέρι και έπαιξε με τους Γαβριηλίδη και Ορφανίδη ένα ποδοσφαιρικό κουίζ

Στην Καβάλα και πιο συγκεκριμένα στο προπονητικό κέντρο του ΑΟΚ στο Κρυονέρι βρέθηκε ο γνωστός YouTuber Αιμίλιος, ο οποίος ασχολείται με το ποδόσφαιρο και τα βιντεάκια που ανεβάζει, μαζί με τους συνεργάτες του, γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία.

Ο Αιμίλιος συνομίλησε με τους δύο αρχηγούς του ΑΟΚ τον Βασίλη Γαβριηλίδη και τον Πέτρο Ορφανίδη και έπαιξε μαζί τους ένα ποδοσφαιρικό κουίζ, που είχε να κάνει με ποδοσφαιρικές προσωπικότητες που έχουν περάσει από την Ελλάδα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το βίντεο «ανέβηκε» στο youtube την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου και μέσα σε λίγες ώρες ξεπέρασε τις 13 χιλιάδες προβολές!

Ο ίδιος ο δημιουργός βίντεο δήλωσε πολύ ευχαριστημένος από τη φιλοξενία που έτυχε από τον ΑΟΚ και χαρακτήρισε το συγκεκριμένο βίντεο με τίτλο «Τι ξέρουν από ποδόσφαιρο οι παίκτες της Καβάλας» ως ένα από τα πιο αγαπημένα του. Συγκεκριμένα έγραψε στα σχόλια ότι ήταν «ένα από τα αγαπημένα μου βίντεο ως τώρα, ποδοσφαιρικό κουίζ στον ΑΟ Καβάλας! Πέτρος Ορφανίδης και Βασίλης Γαβριηλίδης διαγωνίζονται για το ποιος θα βρει πρώτος ποδοσφαιρικές προσωπικότητες που έχουν περάσει από την Ελλάδα»!




Ο Αιμίλιος κατέληξε λέγοντας ότι το βίντεο αυτό δεν θα είναι το μόνο για την ομάδα της Καβάλας και ότι σύντομα θα «ανέβει» και άλλο!