ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Αναβάλλονται όλοι οι αγώνες λόγω Covid-19

Τα πολλά κρούσματα που έχουν παρατηρηθεί σε αθλητές και παράγοντες των σωματείων, καθώς και η επιβαρυμένη κατάσταση, οδήγησαν τη διοίκηση της Ένωσης στην απόφαση να βάλει προσωρινό «λουκέτο»

Την απόφαση να αναστείλει όλη την αγωνιστική δραστηριότητα του προσεχούς Σαββατοκύριακου 31 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου, σε όλες τις κατηγορίες πήρε η διοίκηση της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων της ΑΜΘ. Ο λόγος έχει να κάνει με την σωρεία κρουσμάτων που έχουν παρατηρηθεί σε αθλητές και παράγοντες των ομάδων της Ένωσης, αλλά και τη γενικότερη επιβαρυμένη κατάσταση που υπάρχει στην περιοχή της ΑΜΘ αλλά και γενικότερα στη χώρα μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΚΑΣΑΜΑΘ αναφέρει τα εξής: «Λόγω κρουσμάτων-επαφών φορέων Covid-19 σε παίκτες, προπονητές κλπ , κλείσιμο Κλειστών Γυμναστηρίων, σε διάφορες πόλεις της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και ενόψει των νέων μέτρων που θα ανακοινωθούν από τον Πρωθυπουργό την Παρασκευή 30/10/20, αναβάλλονται όλοι οι αγώνες της αγωνιστικής 30-31 Οκτωβρίου και 01 Νοεμβρίου 2020.

Επίσης, αναβάλλονται και οι αγώνες που είχαν οριστεί στις Σέρρες για 03-04-05-06 Νοεμβρίου 2020, λόγω lockdown που έχει επιβληθεί στην ΠΕ Σερρών».