ΕΠΣ Καβάλας: «Λουκέτο» σε όλα τα πρωταθλήματα, λόγω κορονοϊού

Διακόπτονται μέχρι τις 10 Νοεμβρίου όλες οι αθλητικές δραστηριότητες – Επιτρέπονται μόνο οι προπονήσεις των ομάδων

Τη δύσκολη, αλλά δυστυχώς απαραίτητη, απόφαση να αναστείλει όλη την αγωνιστική δραστηριότητα στο τοπικό ποδόσφαιρο για 2 εβδομάδες, πήρε το απόγευμα της Πέμπτης (29/10) η διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας. Η αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊου στην περιοχή, που είχε ως αποτέλεσμα να… «ανέβει» η Καβάλα στο επίπεδο 3, δηλαδή στο «πορτοκαλί» της αυξημένης επιτήρησης, δεν άφησε περιθώρια στην Ένωση της Καβάλας, να ακολουθήσει διαφορετικό δρόμο απ’ αυτόν που ήδη έχουν ανακοινώσεις οι Ενώσεις της Δράμας, των Σερρών, της Ροδόπης και της Θεσσαλονίκης.

Σε πρώτη φάση λοιπόν, αναστέλλεται κάθε αγωνιστική δραστηριότητα στην ΕΠΣΚ μέχρι και τις 10 Νοεμβρίου με την ελπίδα ότι η κατάσταση μέχρι τότε θα βελτιωθεί, γιατί σε διαφορετική περίπτωση το lockdown στο τοπικό ποδόσφαιρο θα συνεχιστεί, με ότι αυτό συνεπάγεται για το πρόγραμμα των πρωταθλημάτων!

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ αναφέρει σχετικά:

«Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις από την εξάπλωση του δεύτερου κύματος του κορονοϊού, με την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας να περνά στο επίπεδο 3 αυξημένης επιτήρησης, έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

Διακόπτονται έως τις 10 Νοεμβρίου 2020 όλες οι αθλητικές δραστηριότητες ευθύνης της ΕΠΣ Καβάλας (Πρωταθλήματα, Κύπελλο, Πρωταθλήματα Υποδομής), καθώς και οποιοιδήποτε φιλικοί αγώνες.

Επιτρέπονται μόνον οι προπονήσεις των ομάδων, τηρουμένων, βεβαίως, όλων των πρωτοκόλλων ασφαλείας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του ΕΟΔΥ και των κανόνων υγιεινής.

Η συνέχιση ή μη των διοργανώσεων της ΕΠΣ Καβάλας και λεπτομέρειες αυτών θα γνωστοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση το επόμενο χρονικό διάστημα και ανάλογα την εξέλιξη των επιδημιολογικών δεδομένων της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας».