Αναβολή στη Γ’ Εθνική και στο φιλικό του ΑΟΚ

Τα περιοριστικά μέτρα για την εξάπλωση της πανδημίας, έφεραν και τις (αναμενόμενες) ματαιώσεις των αγωνιστικών δραστηριοτήτων

Οπως ήταν αναμενόμενο, η έξαρση της πανδημίας και η επιβολή περιοριστικών μέτρων, οδήγησε στην αναβολή πολλών αθλητικών δραστηριοτήτων, ανάμεσα τους και στην αναβολή των αγώνων του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, εκεί δηλαδή που συμμετέχουν οι ομάδες της Καβάλας. Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει σχετικά: «Την αναβολή των προγραμματισμένων για την Κυριακή 1/11/2020 αγώνων του 1ου, 2ου και 3ου ομίλου του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, αποφάσισε η αρμόδια επιτροπή της διοργάνωσης. Η απόφαση ελήφθη δεδομένων των μέτρων περιορισμού μετάδοσης του COVID-19 στις περιοχές όπου εδρεύουν οι ομάδες που αγωνίζονται στους συγκεκριμένους ομίλους».

Αναβολή του φιλικού αγώνα με τη Δόξα

Λόγω των συνθηκών δεν ήταν δυνατόν να διεξαχθεί και ο φιλικός αγώνας του ΑΟΚ στη Δράμα την Κυριακή 1η Νοεμβρίου στη Δράμα. Η αναβολή του ανακοινώθηκε από τη γηπεδούχο ομάδα. Αναλυτικά: «Ενημερώνουμε πως μετά την αύξηση των κρουσμάτων COVID-19 και με αίσθημα ευθύνης προς τους συμπολίτες μας και τα μέλη των ομάδων  ο  φιλικός αγώνας με την ΠΑΕ Καβάλα την ερχόμενη Κυριακή στο γήπεδο μας αναβάλλεται».

Μπορεί ακόμα να μην έχει ανακοινωθεί επίσημα, ωστόσο θεωρείται σίγουρο ότι θα αναβληθεί και η προγραμματισμένη πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League για τις 7 Νοεμβρίου, όχι μόνο λόγω του κορονοϊού, αλλά και εξαιτίας της προσφυγής της Νίκης Βόλου στο διαιτητικό δικαστήριο.