«Time Out» και στην Α2 Εθνική μπάσκετ

Αναστέλλονται όλες οι διοργανώσεις ανδρών – γυναικών που τελούνται υπό την αιγίδα της

Ηταν αναμενόμενο, έγινε πράξη! Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανταποκρινόμενη στην κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας λόγω της πανδημίας αποφάσισε και επίσημα τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου να αναστείλει όλες τις διοργανώσεις που τελούνται υπό την αιγίδα της, δηλαδή την Α2 Εθνική μπάσκετ (όπου αγωνίζονται Energean Kavala BC και ΓΣ Ελευθερούπολης) καθώς και όλες τις άλλες Εθνικές κατηγορίες ανδρών και γυναικών, όπως επίσης και το Κύπελλο Ελλάδος. Η Ομοσπονδία δεν όρισε μέχρι πότε θα έχει ισχύ η εν λόγω αναστολή, τονίζοντας ότι αυτό θα εξαρτηθεί από το τέλος των περιοριστικών μέτρων που έχει αποφασίσει η Κυβέρνηση.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει σχετικά: «Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΚ συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα Δευτέρα 2/11 με σκοπό την εκτίμηση της κατάστασης που δημιουργείται στον χώρο του αθλητισμού μετά τις ανακοινώσεις των νέων μέτρων της Πολιτείας για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Με βασικό δεδομένο την απαγόρευση εισόδου στα κλειστά γυμναστήρια και συνυπολογίζοντας τον περιορισμό των μετακινήσεων αλλά και τα διαρκώς αυξανόμενα επιβεβαιωμένα κρούσματα σε ομάδες, αποφασίστηκε η αναστολή όλων των διοργανώσεων που τελούνται υπό την αιγίδα της ΕΟΚ, πρωταθλημάτων και κυπέλλων, μέχρι την λήξη των μέτρων αυτών».