ΕΠΣ Καβάλας: Στηρίζει την υποψηφιότητα Ψαρόπουλου για την ΕΠΟ

Ομόφωνη απόφαση της Διοίκησης της Ένωσης της Καβάλας να σταθεί στο πλευρό του προέδρου της ΕΠΣ Λέσβου για την ηγεσία της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας

Tην υποψηφιότητα του Σταύρου Ψαρόπουλου θα στηρίξει η ΕΠΣ Καβάλας στις επερχόμενες εκλογές της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Η απόφαση της διοίκησης της τοπικής Ένωσης Ποδοσφαίρου ήταν ομόφωνη και αποφασίστηκε στη συνεδρίαση του ΔΣ της Πέμπτης 5/11.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ αναφέρει σχετικά: «Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβούλιου της στις 5 Νοεμβρίου 2020, αποφάσισε ομόφωνα να υποδείξει ως υποψήφιο πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ στις αρχαιρεσίες της 23ης Νοεμβρίου 2020 τον κ. Ψαρόπουλο Σταύρο».

5 θητείες πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου και πρόεδρος της Επιτροπής διοργανώσεων της ΕΠΟ

Μέχρι στιγμής η υποψηφιότητα του κ. Ψαρόπουλου είναι η μοναδική που υπάρχει στον ορίζοντα και σύμφωνα με πληροφορίες συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να υποστηριχθεί από την πλειοψηφία των Ενώσεων σε όλη τη χώρα. Ο Σταύρος Ψαρόπουλος είναι πρόεδρος για 5η συνεχή θητεία στην ΕΠΣ Λέσβου και ενώ μέχρι πρότινος ήταν πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, που έχει υπό την εποπτεία της το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και τη Γ’ Εθνική κατηγορία.