Και επίσημα οι Αργυρίου, Κελεμένη, Σπανίδου και Τσινεκίδου στους Πάνθηρες

Μετά την απόφαση του ΑΣΕΑΔ συνεχίζουν στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Καβάλας που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής

Τέσσερα νέα μέλη καλωσόρισε στην «οικογένεια» της η γυναικεία ομάδα μπάσκετ των Πανθήρων! Πρόκειται για 4 νεαρά κορίτσια που προέρχονται από την ομάδα κορασίδων της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας (Αργυρίου, Κελεμένη, Σπανίδου, Τσινεκίδου), τα οποία κέρδισαν την προσφυγή που έκαναν στο ΑΣΕΑΔ και έμειναν ελεύθερα για να συνεχίσουν την καριέρα τους στην ομάδα που επιθυμούσαν!

Για την υπόθεση αυτή έγινε πολύς λόγος το προηγούμενο διάστημα και ακούστηκαν πάρα πολλά, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα μάλλον τεταμένο κλίμα, το οποίο μόνο καλό δεν κάνει στο άθλημα στην Καβάλα.

Η απόφαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών όμως είναι τελεσίδικη και πλέον είναι υποχρεωμένοι να πορευτούν μ’ αυτή.

Οι Πάνθηρες ενισχύονται με νεαρά κορίτσια που μπορούν να τους βοηθήσουν στο πρωτάθλημα της Α2, το οποίο όπως και τα υπόλοιπα έχουν «παγώσει» λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας. Η ανακοίνωση της ομάδας της Καβάλας αναφέρει σχετικά:  «Μετά από απόφαση του ΑΣΕΑΔ, οι αθλήτριες Αργυρίου Ηλιάννα, Κελεμένη Σοφία, Σπανίδου Μαρία και Τσινεκίδου Μαλαματένια εντάσσονται στους Πάνθηρες Καβάλας και θα ενισχύσουν τις ομάδες Νεανίδων και Γυναικών του συλλόγου μας.

Τις καλωσορίζουμε και ευχόμαστε κάθε επιτυχία με υγεία και πρόοδο μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους».