Η απάντηση της Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας για την μεταγραφή των «4»

Επίσημη ανακοίνωση – απάντηση της ομάδας με αφορμή τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν για τη μετακίνηση των Αργυρίου, Κελεμένη, Σπανίδου και Τσινεκίδου στους Πάνθηρες

Τη θέση της για τη μεγάλη συζήτηση – φασαρία που προκλήθηκε τις τελευταίες ημέρες με την απόφαση του ΑΣΕΑΔ να επιτρέψει τη μεταγραφή των 4 νεαρών παικτριών της (Αργυρίου, Κελεμένη, Σπανίδου, Τσινεκίδου) προς τους Πάνθηρες, καταθέτει η Ένωση Καλαθοσφαίρισης της Καβάλας με επίσημη ανακοίνωση της. Στην ανακοίνωση αυτή ξεκαθαρίζεται ότι η ομάδα ουδέποτε κατέφυγε στο ΑΣΕΑΔ για να σταματήσει τη μεταγραφή και ότι πληροφορήθηκε για την προσπάθεια των Πανθήρων από την ΕΟΚ. Τονίζει επίσης ότι υπέβαλε με υπόμνημα τη θέση της στο αρμόδιο όργανο.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας

«Ποτέ δεν καταφύγαμε στο ΑΣΕΑΔ, απλά υποβάλαμε υπόμνημα»

«Η Energean Ένωση Καλαθοσφαίρισης Kavala BC, μετά από τα κάθε είδος «ευφυολογήματα» και «πλάνα» που κυκλοφορούν κάποιοι στα αθλητικά έντυπα – σαιτ και διαδίκτυο τα οποία δημιουργούν μία νοσηρή εικόνα και επειδή πολλές φορές η σιωπή εκλαμβάνεται ως αδυναμία,  αναγκαζόμαστε να επισημάνουμε ότι η συλλογική και ατομική ευθύνη που μας διακατέχει, απέχει κατά πολύ από μεθόδους που εκπορεύονται με μοναδικό γνώμονα την προσωπική και όχι την συλλογική επιτυχία!

Η Ένωση Καλαθοσφαίρισης ποτέ δεν κατέφυγε στο ΑΣΕΑΔ!

Η Ένωση Καλαθοσφαίρισης αντιθέτως πληροφορήθηκε από έγγραφο της ΕΟΚ για την προσπάθεια έκδοσης (χωρίς να μας ενημερώσει το ενδιαφερόμενο σωματείο «Πάνθηρες»),δελτίου χωρίς συγκατάθεση 4 αθλητριών μας!

Και απόρριψη των αιτημάτων μεταγραφής από την ΕΟΚ!

Και το πληροφορηθήκαμε στην περίοδο που σχεδιάζαμε (μετά από την τεράστια επιτυχία της κατάκτησης της 3ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων), την επόμενη μέρα, με γνώμονα πάντα την καλυτέρευση των αθλητών-ιών, καλώντας και τις εν λόγω αθλήτριες!

Η Ένωση Καλαθοσφαίρισης πληροφορήθηκε από το ΑΣΕΑΔ για την προσφυγή σε αυτό από το σωματείο «Πάνθηρες» και των γονέων αυτών,   με αίτημα την ακύρωση της απόφασης της ΕΟΚ!

Η Ένωση Καλαθοσφαίρισης υπερασπιζόμενη τον κόπο και ιδρώτα των υπολοίπων αθλητριών που πίστεψαν και πέτυχαν την επιτυχία της 3ης θέσης στο φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα, που πιστεύουν ακόμη στις εναπομείνασες συναθλήτριες τους, φυσικά υπέβαλε υπόμνημα υπέρ της νόμιμης απόφασης της ΕΟΚ»!