ΑΣ «Αετός» Καβάλας: Και επίσημα στο μητρώο αθλητικών σωματείων της ΓΓΑ

Ακόμα μια σημαντική επιτυχία για τον σύλλογο σκοποβολής της Καβάλας

Την απόκτηση της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης και την εγγραφή του συλλόγου στο ηλεκτρονικό μητρώο των αθλητικών σωματείων, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, έκανε γνωστή με δελτίο τύπου ο Αθλητικός Σύλλογος «Αετός» Καβάλας. Ο σύλλογος που όλα αυτά τα χρόνια παρουσιάζει πολλές επιτυχίες στο απαιτητικό άθλημα της σκοποβολής δηλώνει πολύ ικανοποιημένος από την αναγνώριση που έχει από την Πολιτεία, όμως παράλληλα εκφράζει τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση δε συνδράμει στην προσπάθεια που γίνεται.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του ΑΣ «Αετός» Καβάλας

«Προσθήκη άλλης μιας επιτυχίας»

«Δεν ξέρουμε και αναρωτιόμαστε κατά πόσο είναι ευχάριστο, η ανακοίνωση και ενημέρωση τέτοιων ειδήσεων και πληροφοριών, μέσα στην πανδημία του κορονοϊού και των πρωτόγνωρων καταστάσεων, που βιώνουμε όλοι μας, στην τραγική πραγματικότητα του σήμερα, σε όλο τον κόσμο;

Ωστόσο όμως, επειδή η ίδια η ζωή εξακολουθεί να συνεχίζεται στο μέλλον και να νικάει, έτσι ακριβώς και ο σύλλογος μας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, την προσθήκη άλλης μιας επιτυχίας του, και την ολοκλήρωση ταυτόχρονα των πρώτων 2 στόχων, που τέθηκαν από το ΔΣ στην αρχή της χρονιάς του 2020.

Η απόκτηση της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης, στο άθλημα της σκοποβολής και η εγγραφή του συλλόγου μας, στις 14/11/2020 επίσημα, στο ηλεκτρονικό μητρώο των αθλητικών σωματείων, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ), αποτελούν συλλογική πρωτιά, για όλο το νομό Καβάλας και επίσης για ολόκληρη την Περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΑΜΘ).

Παράλληλα αποτελεί και είναι η επίσημη αναγνώριση από το Κράτος, στα δεδομένα αθλητικά δικαιώματα, που έχουν οι ερασιτεχνικοί αθλητικοί σύλλογοι, με αυτά τα προνόμια.

Τέλος δεν είμαστε σίγουροι όμως, πόσο και πόσοι κατανοούν και εκτιμούν, την μεγάλη αθλητική σημασία, που έχουν αυτά για τον σύλλογο μας, αφού είναι απαράδεκτη και ταυτόχρονα λυπηρή η παντελής απουσία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, και επίσης εξακολουθούν και συνεχίζουν να μας αγνοούν ηχηρά, οι διάφοροι κυβερνητικοί φορείς».