Νικόλας Σεφέρογλου: Ένα ταλέντο από την Καβάλα ετών… 8! [βίντεο, φωτογραφίες]

Ο μικρός αγωνίζεται με τη φανέλα του Ναζιανζού Νέας Καρβάλης και ήδη μαγεύει κοινό και προπονητές με τις... τρίπλες του και τα 46 γκολ τα οποία σημείωσε σε μια σεζόν, ενώ ήδη έχει «καπαρωθεί» από τον Παναθηναϊκό

Μερικές φορές η φράση «ταλέντο γεννιέσαι» αποδεικνύεται… ηλικιακά, όπως όταν είσαι 8 ετών και κάτι μήνες και εντυπωσιάζεις με τις ποδοσφαιρικές σου ικανότητες κοινό και προπονητές. Τρανό παράδειγμα ένας πιτσιρικάς από την Καβάλα, ο οποίος ήδη έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων.

Ο Νικόλας Σεφέρογλου γεννήθηκε το 2012. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Κεραυνού Πέρνης και τώρα αγωνίζεται στην Ακαδημία του Ναζιανζού Νέας Καρβάλης. Τη σεζόν 2019-2020 σημείωσε 46 γκολ με τη φανέλα του Ναζιανζού, ενώ το καλοκαίρι του 2020 δοκιμάστηκε και επιλέχτηκε στις τάξεις της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού, αλλά λόγω ηλικίας δεν είναι (ακόμη) εφικτό να εγκατασταθεί στη Θεσσαλονίκη.

Μέχρι να γίνει αυτό ο πιτσιρικάς θα συνεχίσει να σκοράρει και να… μαγεύει με τις τρίπλες του με τη φανέλα του Ναζιανζού Νέας Καρβάλης.

Δείτε βίντεο με τον πιτσιρικά να ξεδιπλώνει το ταλέντο του