Το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος αποχαιρετά έναν από τους κορυφαίους παράγοντες στην ιστορία του

Θλίψη και οδύνη για το θάνατο του Γιάννη Λαζαρίδη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών

Το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και Καβαλιώτικο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θρηνεί τον θάνατο του Γιάννη Λαζαρίδη. Ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 10 Δεκεμβρίου, έχοντας αντιμετωπίσει εδώ και αρκετό καιρό προβλήματα με την καρδιά του.

Συνέδεσε το όνομα του με μεγάλες στιγμές του Βυζαντίου, τόσο στις τοπικές κατηγορίες, όσο και στη Δ’ Εθνική κατηγορία. Ξεχώριζε για την μεγάλη αγάπη του για το Βυζάντιο, αλλά και την ΑΕΚ, ενώ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου.

«Το κενό που αφήνει μεγάλο, αλλά το όραμα του θα είναι πάντα οδηγός μας»

Η ανακοίνωση του Βυζαντίου για το θάνατο του Γιάννη Λαζαρίδη αναφέρει σχετικά: «Η οικογένεια μας αποχαιρετά με θλίψη και οδύνη έναν μεγάλο Άνθρωπο. Ο πρώην πρόεδρος του Βυζαντίου, Γιάννης Λαζαριδης, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 73 ετών, υπήρξε ένας από τους κορυφαίους παράγοντες στην ιστορία του Συλλόγου, και είχε αφιερώσει τη ζωή του στην ομάδα. Η συνεισφορά του στις επιτυχίες του Βυζαντίου ήταν τεράστια και παραμένει ανεκτίμητη. Το κενό που αφήνει είναι μεγάλο, αλλά το όραμα του θα είναι για πάντα οδηγός μας.

Καλό ταξίδι Πρόεδρε».