Θλίψη για τον θάνατο του Δήμου Φιλιππίδη

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΟΚ «έφυγε» το μεσημέρι της Πέμπτης 18/12 σε ηλικία 68 ετών

Τον θάνατο ενός δικού της ανθρώπου θρηνεί από το απόγευμα της Παρασκευής 18 Δεκεμβρίου, η ομάδα του ΑΟ Καβάλα αλλά και το Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο. Ο Δήμος Φιλιππίδης που τίμησε όσο λίγοι τη φανέλα με το «καραβάκι» στο στήθος του για πολλά χρόνια, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών, μετά από μια πολύχρονη μάχη με την καρδιά του.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Καβάλας αντιμετώπιζε με γενναιότητα το καρδιολογικό πρόβλημα που είχε εδώ και 8 χρόνια και μάλιστα όπως τόνιζαν οι φίλοι του κατάφερε να ξεπεράσει ακόμα και το προσδόκιμο ζωής που του είχαν δώσει οι γιατροί του, όμως τελικά κατέληξε σκορπίζοντας απέραντη θλίψη στην οικογένεια και στους φίλους του.

Ο Δήμος Φιλιππίδης που μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας διετέλεσε προπονητής στον Ηρακλή Καβάλας, τον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου και τις Μικτές ομάδες της ΕΠΣΚ, στήριξε και από διοικητικές θέσεις τον αγαπημένο του ΑΟΚ.

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 19/12 στην εκκλησία των Αγ. Θεοδώρων στα Νεκροταφεία της Καβάλας στις 16.00, με όλους τους αυστηρούς όρους που προβλέπονται από το υγειονομικό πρωτόκολλο λόγω της πανδημίας.