ΓΣ Ελευθερούπολης: Το «ευχαριστώ» των παικτών προς τη διοίκηση

Ανακοίνωση των καλαθοσφαιριστών του συλλόγου μετά την πληρωμή των Χριστουγέννων

Η κίνηση της διοίκησης του ΓΣ Ελευθερούπολης να προχωρήσει σε πληρωμές προς τους αθλητές της ομάδας μπάσκετ, που πρωταγωνιστεί στην Α2 Εθνική κατηγορία, λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα τους ανάγκασε να εκδώσουν ανακοίνωση με την οποία την ευχαριστεί γι’ αυτή την κίνηση. Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι η διοίκηση του σωματείου δείχνει έμπρακτα ότι βρίσκεται δίπλα τους με όλους τους τρόπους και εκφράζεται η ελπίδα για γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

«Στις μέρες που διανύουμε η κοινωνία γενικότερα και ο αθλητισμός μας ειδικότερα δέχονται σημαντικό πλήγμα.

Οι αθλητές ανδρικού τμήματος του ΓΣ Ελευθερούπολης νιώθουμε την υποχρέωση και την ανάγκη να κάνουμε σε όλους γνωστό πως η διοίκηση του σωματείου για το οποίο αγωνιζόμαστε βρίσκεται κοντά σε εμάς και τις οικογένειές μας και συνδράμει με όλους τους δυνατούς τρόπους, ειδικά στο οικονομικό τομέα. Με την ανακοίνωση μας αυτή θα θέλαμε να επαινέσουμε ,να επικροτήσουμε αλλά προπάντων να ευχαριστήσουμε την διοίκηση για τη στάση της αυτή.

Τέλος ευχόμαστε από καρδιάς, τόσο στους ανθρώπους της διοίκησης αλλά και σε όλο το κόσμο καλές γιορτές με υγεία και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.

Με εκτίμηση οι αθλητές της ομάδος»!