Τρόλαραν τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης με… Αργύρη Μπακιρτζή!

Απάντηση στο tweet της Ρωσικής ομάδας μπάσκετ με τις μαζορέτες με την ταινία «Ας περιμένουν οι γυναίκες», λίγο πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και... Μεθανιώτικη ανταπάντηση με «Παρασκευά»

Το οπαδικό πείραγμα στα καλύτερά του και στα… Καβαλιώτικά του, λίγο πριν τον αγώνα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης με τον Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ για τη 18η αγωνιστική στην Ευρωλίγκα.

Όπως γράφει ο Γιάννης Ράμμας στο eurohoops.net, η Ρωσική ομάδα πόσταρε στο Twitter ένα video με τις μαζορέτες της ομάδας και ένας από τους πιο χαβαλεδιάρικους ελληνικούς λογαριασμούς, ο Facundo Χλαπάτσο, σχολίασε με meme από την κινηματογραφική ταινία του Σταύρου Τσιώλη «Ας Περιμένουν οι Γυναίκες» (1998), όταν σε μία σκηνή ο «Μιχάλης» (Αργύρης Μπακιρτζής) λέει στον «Πάνο» (Γιάννη Ζουγανέλη): «Κι αν δεν έχουν περάσει γυναίκες απ’ τα χέρια σου, Πάνο».

Οι άνθρωποι της Ζενίτ προφανώς και δεν κατάλαβαν τι αφορούσε το meme, κατάλαβαν, όμως, πως πρόκειται για χαβαλέ και τον συνέχισαν με reply από τα… Μέθανα και τον «Παρασκευά» (Φάνης Λαμπρόπουλος): «Τιιιιι;!».