Γιώργος Σουφλέρης: Στηρίζω χωρίς δεύτερη σκέψη, τυχόν υποψηφιότητα Ζαγοράκη για την προεδρία της ΕΠΟ

Δήλωση του μέλους της ΕΕ της ΕΠΣΚ και τέως προέδρου της για την πιθανότητα ο Καβαλιώτης ευρωβουλευτής να διεκδικήσει την ηγεσία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας

Την επιθυμία του ο Θοδωρής Ζαγοράκης να καταθέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, εκφράζει με δήλωση του ο Γιώργος Σουφλέρης. Το μέλος της ΕΕ ΕΠΣ Καβάλας που στο παρελθόν έχει διατελέσει και πρόεδρος της, τονίζει ότι υπερψήφισε πριν από λίγους μήνες την υποψηφιότητα του προέδρου της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρου Ψαρόπουλου για τη συγκεκριμένη θέση, όμως από τη στιγμή που έχει προκύψει η πιθανότητα ο Καβαλιώτης αρχηγός της Εθνικής του 2004, στην στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις.

Η δήλωση του Γιώργου Σουφλέρη αναφέρει: «Σε μια εποχή όπου το ποδόσφαιρο περνά την μεγαλύτερη κρίση που του παρουσιάστηκε ποτέ στην ιστορία του. Μια κρίση αξιών και ταυτόχρονα οικονομική. Κρίση που το οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην αγχόνη.

Το παράδοξο της όλης υπόθεσης είναι ότι σε μια στιγμή «κραχ» κάποιοι ζητούν και κάποιοι άλλοι υπόσχονται στη θεωρία ποδοσφαιρικούς παραδείσους, εξυγίανση, ανάκαμψη, προοπτική ανασυγκρότησης κλπ.

Ως τέως πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας και νυν μέλος της ΕΕ αυτής, αλλά και ως μέλος παλαιότερα επιτροπών της ΕΠΟ, δηλώνω τα παρακάτω:

Υπερψήφισα την υποψηφιότητα του φίλου Σταύρου Ψαρόπουλου για πρόεδρο της ΕΠΟ. Από τη στιγμή όμως που στο τραπέζι θα πέσει και το όνομα του εμβληματικού αρχηγού της Εθνικής ομάδας Θοδωρή Ζαγοράκη, χωρίς δεύτερη σκέψη στηρίζω τυχόν υποψηφιότητα του.  Αληθινός ηγέτης με χαρίσματα όπως ο λόγος και πειθώ που πηγάζουν από τον εσωτερικό του κόσμο, τον καθιστά αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη θέση του προέδρου. Άνθρωπος που έδειξε στην πράξη ότι ασκεί επιρροή, εμπνέει τους γύρω του γύρο του με σιγουριά και σεβασμό. Άνθρωπος γνήσιος και αυθεντικός, θεωρώ πως είναι το καλύτερο πρότυπο για μια τέτοια θέση,

Τέλος δηλώνω ότι επιθυμώ να κατατεθεί από μέρους του και επισήμως ή υποψηφιότητα του την οποία εγώ θα στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις».